USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Twitter надаватиме фінансову допомогу користувачам: Кого це стосується

Маск каже, що платформа оплачуватиме юридичні рахунки користувача, до якого несправедливо поставилися роботодавці через активність у соцмережі
Маск
Ілон Маск
Джерело: відкриті джерела

Twitter надаватиме фінансову допомогу користувачам, до яких несправедливо ставляться роботодавці через їхню активність у соцмережі. Про це пише BBC.

Так, власник соцмережі X (колишній Twitter - ред.) Ілон Маск заявив, що платформа оплачуватиме юридичні рахунки будь-якого користувача, до якого несправедливо поставилися роботодавці через активність у соцмережі.

"Допомога від платформи не буде обмежена. Прошу користувачів повідомляти, якщо стикалися з несправедливим ставленням від роботодавців через свої публікації чи лайки у соцмережі", - сказав медіамагнат.

Що відомо про нову компанію?

Нагадаємо, на сайті новоствореної компанії xAI зазначено, що її очолює Ілон Маск, та представлені члени команди.

Серед них — колишній інженер Google DeepMind Ігор Бабушкін; Тоні Ву та Крістіан Сегеді, які працювали в Google; Грег Янг, який раніше працював у Microsoft, та інші. Набір фахівців у xAI триває.

Новини за темою: Twitter дозволить користувачам із платною підпискою публікувати двогодинні відео

Ілон Маск у 2015 році був одним із співзасновників OpenAI, компанії, що представила у листопаді минулого року перший у світі чатбот на основі штучного інтелекту ChatGPT. Проте він вийшов зі складу ради директорів OpenAI у 2018 році.

1 серпня стало відомо, що соцмережа X подала до суду на організацію, яка займається боротьбою з ненавистю і дезінформацією. У позові вона звинувачує Центр протидії цифровій ненависті (CCDH) у брехні й тому, що той закликав рекламодавців відмовитися від інвестицій у компанію.

Новини за темою: Twitter розпочав виплати творцям: Підписники вже почали отримувати гроші
Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту
Telegram відновив раніше заблоковані українські чат-боти, серед яких – бот ГУР МОУ Telegram відновив раніше заблоковані українські чат-боти, серед яких – бот ГУР МОУ