USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Найбільшу шкоду нанесено потужностям генерації, - народний депутат України Олексій Кучеренко

02.05.2024 21:33

Олексій Кучеренко, народний депутат України, фракція "Батьківщина", перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, поділився своїми думками з приводу енергосистеми України. Наразі пошкоджено 50%. Також Олексій Кучеренко зазначив, що дефіцит електроенергії існуватиме й влітку. Детальніше - у матеріалі.

Відео за темою
США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ
Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям? Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям?
В Україні є проблема з моральними авторитетами, - Юрій Тира В Україні є проблема з моральними авторитетами, - Юрій Тира
Скандальна оборона: Чи зможе керівництво Харківської ОВА зберегти область від російської окупації? Скандальна оборона: Чи зможе керівництво Харківської ОВА зберегти область від російської окупації?
Завантажені нещодавно
Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася не готовою? Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася не готовою?
У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024! У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024!
Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах? Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах?
Мобінг на роботі, що це, та як за це карають? Вікторія Поліщук Мобінг на роботі, що це, та як за це карають? Вікторія Поліщук