USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах

Компанія вже маркує контент, створений ШІ за допомогою інструментів у додатку
TikTok
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

TikTok почне використовувати технологію, яка допоможе маркувати зображення та відео, створені штучним інтелектом і завантажені на сервіс. Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що компанія вже маркує контент, створений штучним інтелектом за допомогою інструментів у додатку, але останнім кроком буде додавання маркування до відео та зображень, створених поза межами сервісу.

"У нас також є політика, яка забороняє реалістичний ШІ без маркування, тому якщо він з'явиться на платформі, ми видалимо його як такий, що порушує правила нашої спільноти", – сказав керівник відділу операцій, довіри та безпеки TikTok Адам Прессер.

Щоб система працювала, і виробник генеративного інструменту ШІ, що використовується для створення контенту, і платформа, що розповсюджує контент, повинні погодитись використовувати галузевий стандарт.

"Наприклад, якщо людина використовує інструмент Dall-E від OpenAI для створення зображення, OpenAI прикріплює водяний знак до отриманого зображення. Якщо це промарковане зображення потім завантажити в TikTok, воно буде автоматично позначене як створене штучним інтелектом", – йдеться у матеріалі.

Новини за темою: Заборону TikTok у США підтримали конгресмени Палати представників

Раніше ми повідомляли, що TikTok тестує можливість користувачів завантажувати 15-хвилинні відео. Представники платформи зазначили, що новий ліміт завантаження тестується в окремих регіонах з обмеженою групою користувачів.

Читайте також:
Тестування не виявило дефекту: CrowdStrike розкрила причину збою у Windows Тестування не виявило дефекту: CrowdStrike розкрила причину збою у Windows
Компаніям, які постраждали внаслідок глобального технічного збою, знадобиться для відновлення кілька тижнів Компаніям, які постраждали внаслідок глобального технічного збою, знадобиться для відновлення кілька тижнів
Мінцифри оприлюднило Мінцифри оприлюднило "Білу книгу" із законодавчим регулюванням ШІ
Кабмін дозволив використовувати ШІ в Кабмін дозволив використовувати ШІ в "Дії"