USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

    Правила використання матеріалів сайту та digital-платформи Ukraine World News

    Усі права на матеріали, опубліковані на сайті та digital-платформах Ukraine World News (далі – UWN), включаючи Facebook, Telegram, Instagram, TikTok та YouTube, належать інтернет-виданню та телеканалу UWN, а також їхнім авторам.

    ЗМІ можуть безкоштовно використовувати опубліковану на сайті та digital-платформах UWN інформацію за умови активного гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче другого абзацу або чіткої вказівки на джерело інформації (плашки, логотипу тощо).

    Ми в UWN, публікуючи будь-яку інформацію на сайті та digital-платформі, керуємося законами України та здорового глузду. І радимо це робити всім. Матеріали Ukraine World News публікуються в різноманітних соціальних мережах, де для читачів також є можливість коментувати дописи та відео. Будь ласка, при коментуванні відео UWN на YouTube, TikTok, чи публікацій на Facebook, чи Instagram зважайте на те, що коментарі мають бути написані з повагою до оточуючих, окрім тих, хто підтримує війну, з повагою до редакції. В коментарях можуть бути боти чи ворожа ІПСО, тож не варто викладати персональну інформацію. При коментуванні новин в соціальних мережах UWN не порушуйте закони України, та бажайте Україні перемоги!

    У Telegram-каналі UWN коментування публікацій наразі відключено, але ви маєте змогу залишати реакції під постами, які вас зацікавили.

    Якщо наші матеріали вам сподобалися, а також якщо ви поширите їх на своїх сторінках у соціальних мережах, ми будемо вдячні.

    Для зв’язку з нами, будь ласка, пишіть на e-mail: [email protected]

    Або дзвоніть: 380 (99) 323 95 82

    Наша адреса:

    проспект Перемоги, буд. 67, корпус 3, поверх 4, на замовлення

    Де нас можна читати та дивитись?

    Сайт

    Facebook

    Instagram

    YouTube

    TikTok

    Telegram

    Підписуйтесь прямо зараз!