USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

    Про нас

    Медіапроєкт Ukraine World News розпочав мовлення на YouTube у лютому 2023 року. Медіапроєкт мовить цілодобово в Україні та країнах, де є можливість отримувати сигнал через супутник або інтернет-мережі. Аудиторія каналу – люди, що цікавляться подіями в Україні, світі та прагнуть отримати достовірну інформацію

    Ukraine World News – вперше на українському медіаринку поєднав телебачення з digital-платформами та здійснив їх ефективну інтеграцію. Зокрема це стосується таких платформ, як YouTube, Facebook, TikTok, Telegram. З їх допомогою ефірний контент адаптується до потреб користувачів мережі та ресурсу. Глядачі отримують інструмент для зворотного зв’язку та можливість в реальному часі висловлювати свою думку.

    Ukraine World News окрім інформаційного мовлення, ток-шоу, аналітичних програм, розважальних пропонує до перегляду художні, документальні фільми та рейтингові серіали як українського виробництва, так і відомих студій та корпорації. Деякі з них завдяки Ukraine World News українська аудиторія побачить вперше.

    Ukraine World News відходить від класичних форматів. У сучасному світі інформація має з’являтися перевіреною та одразу, а не залежати від класичної сітки мовлення і втрачати свою актуальність.

    Віталій Кропачов – власник медіапроєкту Ukraine World News.

    "Я вирішив створити медіа, яке б розповідало українцям та всьому світу про те, що відбувається в нашій країні. Саме зараз усі повинні мати доступ до достовірної інформації, бо від цього залежить майбутнє, а інколи й наше життя. Ukraine World News – про героїчних людей, про боротьбу з агресором, про відновлення економіки. Про те, чим кожен – українець чи громадянин будь-якої країни світу – може підтримати Україну вже сьогодні".

    Віталій Кропачов народився на Донеччині. Мав бізнес у багатьох напрямках. Після російського вторгення у 2014 році втратив свої активи на Донеччині.

    Кропачов підтримував добровольчі батальйони, які захищали Україну у перші місяці російсько-української війни.

    Бізнес-інтереси Віталія Кропачова зосереджені у сфері енергетики, вугільної промисловості, а також – машинобудуванні.

    Тетяна Дємєнєва – директор медіапроєкту Ukraine World News. Медіаменеджер з багаторічним досвідом роботи на телебаченні та медіапродакшенах. Вона відкрила шлях у професію багатьом телевізійникам. Тетяна Дємєнєва головною метою роботи каналу називає наближення перемоги України.

    "Медіапроєкт Ukraine World News об’єднав професіоналів медіаринку. Перед командою зараз стоїть багато викликів та задач. Але головна мета – наближення перемоги України. Наша команда ефективно працює як на інформаційному фронті, так і на полі бою. Бо є ведучі, які боронять країну зі зброєю. Ukraine World News працює в Україні, Європі, Північній Америці та на Близькому Сході. І всюди чекають на головну новину –  Україна перемогла. І ми її обов'язково повідомимо у нашому ефірі".

    Ольга Гіржева – генеральний продюсер медіапроєкту Ukraine World News. Майже 20 років працює у сфері медіа та телебачення. Розробляла концепції та запускала рейтингові політичні ток-шоу, зокрема, "Народ проти", "Інша Україна", проводила ребрендинг форматів національних телеканалів. Дев’ять років працювала в команді Савіка Шустера – найрейтинговішому проєкті на українському телебаченні.

    Ольга вважає, що телебачення має відходити від класичних форматів та інтегруватися з digital-платформами.

    "Смартфон вже замінив багатьом людям пульт від телевізора і зараз потрібно боротися не лише за так звану першу кнопку, а й за місце на екрані смартфона. Для цього контент повинен бути цікавим, якісним та мультиформатним. Ми врахували, що глядач звик до здатності смартфона змінювати події дуже швидко. Ми це врахували. І наші глядачі максимально залучені до інтерактивної участі в ефірі. Це важливо зараз, коли від якості та оперативності інформації залежить життя кожного з нас".

    Вона впевнена, що створення медіапроєкту під час повномасштабного вторгнення є дуже відповідальним кроком.

    Ольга Гіржева народилася на Одещині. Філолог та психолог за освітою. Заміжня, має двох дорослих синів.

    У вільний час захоплюється дизайном інтер’єру та інтер’єрним живописом.

    Сергій Харченко – головний редактор медіапроєкту Ukraine World News. Вже 15 років працює у сфері медіа та креативних індустрій. Раніше співпрацював з Tribune Media Company, Foreign Affairs, BBC, StopFake, UNITED24, телеканалом "Прямий" та іншими міжнародними, національними та регіональними медіа.

    Впевнений, що глядачі повинні отримувати достовірну та зрозумілу інформацію.

    "Глядач не повинен догуглювати після того, як він щось почув та прочитав. Він повинен отримати достатню кількість інформації. Задача нашої команди – допомогти йому в цьому. Бо кожен з нас витрачає багато часу на споживання яскравих заголовків, але від чого не отримує нічого корисного".

    Сергій Харченко народився у Києві. Закінчив Харківський університет Повітряних сил, Харківський національний університет радіоелектроніки, Школу цифрової журналістики при Національному університеті "Києво-Могилянська академія". Тривалий час працював військовим аналітиком. Згодом перейшов у сферу медіа та креативних індустрій.

    Вільний час присвячує подорожам, книгам та мотоспорту.

    Дмитро Скідан – технічний директор медіапроєкту Ukraine World News.

    На телебаченні з 2003 року. Має великий досвід у проєктуванні, створенні та організації роботи новинних та інформаційно-розважальних телеканалів, студійних павільйонів та виробничих телевізійних комплексів. Організовував висвітлення спортивних та культурно-розважальних подій. Брав участь в організації трансляцій Кубка Європи з баскетболу, чемпіонату України з футболу, Єврокубків з футболу, EURO 2012.

    Дмитро зазначає, що сучасні технології дозволяють швидко створювати сучасні формати телевізійних проєктів. Але це можна реалізувати лише у випадку, коли з технологіями працюють професіонали.

    "Сьогодні технології рухаються дуже швидко. Нове з’являється щодня. Системи стають потужнішими. Обсяги інформації зростають. Але це дуже цікаво, бо щодня ми створюємо нове, що декілька років і навіть місяців тому вважалось неможливим".

    Адреса медіапроєкту:

    проспект Перемоги, буд. 67, корпус 3, поверх 4, на замовлення

    Телефон: +380 (99) 323 95 82

    E-mail: [email protected]

    Де нас можна читати та дивитись?

    Facebook

    Instagram

    YouTube

    TikTok

    Telegram 

    Підписуйтесь прямо зараз!

     

    ВЕДУЧІ

    АНДРІЙ БУЛГАРОВ

    "Кар’єру телевізійника я розпочав у 2014 році, а в якості телеведучого вперше з’явився на телеекранах навесні 2015-го. Тоді мені виповнилося 40. І це був початок зовсім нового життя. За освітою я фінансист, маю диплом магістра економіки.

    Уся моя попередня кар’єра була присвячена фінансам та державній службі, якій віддав 13 років. Утім, саме такі навички виявилися дуже затребуваними у сегменті інформаційного мовлення в токінгах. 

    Працював на багатьох телеканалах. Був дотичний до створення найтоповішого інформаційного мовника свого часу – Україна 24.

    Одружений. Дружина теж телевізийниця. Маю сина.

    Повномасштабне вторгнення Росії принесло величезні руйнування всього нам звичного. 

    Але життя перемагає".

    Ведучий проєктів "Код інформації", "Добрий вечір! Це Україна", "Інтервʼю без кордонів", "45 хвилин з Булгаровим".

     

    НАДЯ ЛІРА

    "Я навчалася в інституті журналістики, коли автори ранкового шоу з місцевого телебачення влаштували кастинг для студентів. Їм саме потрібні були помічники – ведучі рубрик. Я до останнього сумнівалась, чи йти, бо було багато завдань усередині семестру, а охочих потрапити на ТБ було чимало, і не лише серед журналістів. 

    Я таки дочекалась своєї черги. Далі були перші спроби читати суфлер, записувати стендапи на вулиці під свист вітру та зі снігом у волоссі, бігати за людьми з "бліцами", не пищати у мікрофон, контролювати неслухняну міміку і керувати монтажем. 

    Далі – молодіжне токшоу, де я була і автором, і редактором, і гостьовим, і продюсером. Потім цього здалось мало і я переїхала до столиці без грошей і допомоги. Тоді – робота журналістом, редактором, кореспондентом на найбільших телеканалах України. І нарешті після чергового кастингу я – ведуча. Це був великий виклик і я дуже вдячна людям, які допомагали вдосконалюватися. А тепер – продовжую творити телевізійну магію з командою UWN".

    Ведуча проєктів "Код інформації" та "UWN знає"

     

    ДМИТРО ПУСТОВІТ

    "З самого дитинства я тяжів до творчих професій. Мені довіряли вести усі шкільні й університетські заходи, а найбільшим захопленням юнацьких років був театр, якому служив близько десяти років. Кожну подію, в якій був задіяний, я розцінював і використовував як можливість спілкуватися з великою кількістю людей (однодумців) про важливе і цікаве для мене. 

    З часом у театрі та на публічних заходах стало тісно і я почав мріяти по телебачення.

    Логічною сходинкою на шляху до телеекранів було радіо, роботу на якому мені запропонували доволі швидко і несподівано – навесні 2020-го в розпал пандемії коронавірусу. А вже у вересні того ж року я отримав першу посаду на ТБ – ведучий новин на національному телеканалі.

    Підсумовуючи, можна зробити висновок, що мрії здійснюються лише тоді, коли перетворюються на цілі. А реалізувати цілі допоможе детальний план, дрібка везіння і віра в людей".

    Ведучий проєктів "Код інформації", "Тренди тижня", "Інтервʼю без кордонів". Автор і ведучий проєкту "Опорний пункт".

     

    БОГДАН БЕНЮК

    Народний артист України, відомий актор театру і кіно, очільник Київського академічного драматичного театру на Подолі. На UWN він зустрічатиме глядачів щоп’ятниці в оригінальному спецпроекті для всіх і кожного "Отака дурня, малята. Вечірня казка від діда Богдана". Цей проєкт для тих, кому набридло слухати сотні експертів. Дід Богдан все пояснить на пальцях. Простими словами про непрості часи. З мудрістю, з гумором, з любов'ю до країни.

    Корисно дітям, цікаво дорослим. 

    ПЕТРО МАГА

    "Кордони 1991 року – моя мрія певне стандартна. Однак я до неї впевнено йду. Тому з перших днів повномасштабного вторгнення записався до лав Територіальної оборони. Зрозумів, що приносити користь можу на кількох фронтах цієї війни. Відтепер боротимусь і зброєю, і словом.

    Я і мистецтво – поняття нерозривні. Пишу вірші, пісні, режисер і актор театру, але пристрасть мого життя – телебачення.

    Шлях на ТВ почався ще з 90-х, але яка різниця, що було раніше? Головне – зараз.

    А нині я буду розповідати про Україну на міжнародній арені, успіхи ЗСУ у знищенні окупанта, розвіювати російські фейки. І колись, не знаю зі студії чи з окопу, я скажу вам головну новину: "Ми перемогли". З думкою про цей момент зустрічаємось щоп’ятниці ввечері в ефірі Ukraine World News". 

    Ведучий проєктів "Разом" з Петром Магою" та "Інтерв’ю без кордонів".

     

    ХРИСТЯ РАВЛЮК
     
    "Все моє свідоме життя перепліталося з журналістикою. Бути телеведучою завжди було моєю мрією і я щаслива, що зараз маю можливість спілкуватися з телеглядачами і гостями в студії, щоб розповідати про Героїв нашого часу.
     
    Саме тому я багато працювала над інтерв’ю з тими, хто захищає та відновлює нашу країну. Вони – Герої, вони – приклад для наслідування, про них мають знати за межами України. 
     
    Ці історії про людські долі, що перетиналися на передовій, на звільнених територіях та у різних куточках нашої країни, наштовхнули мене на ідею нового проєкту. І на медіапроєкті Ukraine Wrold News з'явилося ток-шоу "Перехрестя" з Христею Равлюк.
     
    На українському телебаченні ще ніхто не поєднував інтерв’ю з обговоренням актуальних тем у студії". 
     
    Христя Равлюк народилася в Тернополі. Закінчила Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка та Національну академію державного управління при президентові України
     
    Ведуча проєкту "Перехрестя" з Христею Равлюк.
     

    ІРИНА ДОЛЯ

    Відколи почала працювати на телебаченні, моя родина постійно просить пояснити певні новини. Чи перерахують дідусю пенсію? Коли тату міняти долар? Як сестрі "залетіти" в TikTok?

    Зробила соціальний зріз на прикладі своєї сім’ї і зрозуміла: глядачу потрібні деталі. Не просто новина про ліки за електронним рецептом, а як їх отримати? Чому так вирішили? Що зміниться? Підводні камені? Куди звернутися?
    Питань багато, а відповіді на них знаходжу я.

    Переслуховувати, перечитувати, догуглювати, перепитувати у сусідки не потрібно. Адже пояснюю складні теми простими словами та розкладаю усе "по поличках" у програмі "Pro Деталі від Ірини Долі".

    ЯНА КОТИК

    Мене звати Яна Котик і я ведуча рубрики “ТОП-10”.

    Я обожнюю міжнародну журналістику, тому починаю ранок не з кави, а з читання іноземних новин. За понад десятиліття на телебаченні та десяток відряджень я розказувала глядачам, як живуть люди в інших країнах та як іноземний досвід можна інтегрувати в українські реалії. Зрештою цикл сюжетів про життя за кордоном - став моєю візитівкою.

    АЛЛА МЕТЛАШЕВСЬКА

    У мене була дитяча мрія стати дизайнером, але життя правильно внесло свої корективи! Незабутні студентські роки в НПУ ім. Михайла Драгоманова, факультет української філології. Видавнича справа та журналістика!

    Спочатку праця у видавництві, й нарешті -телебачення!

    "Не все так складно, як здається на перший погляд", - сказала я собі й вирішила, що я маю працювати саме на телебаченні. Вже понад 10 років працюю в цій сфері! Багато хто знає мене як гостьового редактора. 2018 рік розкрив мене як телеведучу! Було нелегко, але мені це вдалось, і я кайфую й по сьогоднішній день, зустрічаючи своїх гостей, з якими цікаво вести діалог на різні теми.

    Мої проекти розважального жанру. До повномасштабного вторгнення росії вести розважальні передачі було легко. Нині набагато складніше, тому що мої гості, відомі медійні люди, кожен по-своєму проходить цей складний час, і не завжди розповіді бувають веселими. Але маючи досвід прямих ефірів, все ж вдається доторкнутися до душі кожного свого відомого гостя, що розповідає про своє життя у нелегкий для всіх нас час. Маю багато знайомих військовослужбовців, серед яких є й колишні колеги. Спілкуємося й чекаємо зустрічі. Віримо в Перемогу!

    Маю сім'ю. У мене є неймовірна донечка, яка гарно малює. Хоче бути дизайнером, як і я в дитинстві! Щиро вдячна Богу і долі за те, що допомогли мені стати тим, ким я зараз є. Дякую нашим славним ЗСУ, що маю можливість жити й працювати у цей надскладний для України час!

    Ведуча авторської програми "Зірки розкажуть"

    ДАРИНА НЕСТЕРОВА

    Я - маріупольчанка, яка мала бути юристом, але стала журналістом. Зізнаюсь, обрала професію, аби стати телеведучою та здобути популярність. Але за роки роботи на телебаченні пріоритети змінились і фах став інструментом, а не кінцевою метою.

    За кожний розум постійно йде боротьба. Актуалізувалося питання - після повномасштабного вторгнення Росії. Ворог зазіхає не лише на нашу землю, а й на уми. Тому наша мета - змусити його програти війну за свідомість українців.

    У житті я люблю на все дивитись через призму іронії. У роботі намагаюсь робити так само. Це дає змогу побачити звичні речі/інформацію/події під новим кутом. А ще - не втратити бойового духу.

    Більше за все ненавиджу дві речі - росіян та брехню. Росіян - знищують наші воїни на полі бою. А їхню брехню - наша команда у проекті “Фактчек. Перевірено”.

     

     ОЛЕКСАНДРА ШИРКО

    На телебаченні я вже 10 років. У професію прийшла в часи Майдану, коли журналісти мали сказати своє слово. З тих часів роль медіа в житті України - надважлива, хоча споживання новин за останні роки дуже змінилося. Але інформаційним каналам вдається тримати свою аудиторію. Я добре знаю, як працює механізм інформаційного мовлення зсередини, працювала редактором і журналістом у топових українських ЗМІ. Запускати канали - це важка праця і окреме задоволення, тому що ти створюєш бренд з нуля. Саме цим ми зараз займаємося на UWN. Запуск ЗМІ я проходила неодноразово: “Радіо НВ”, “Україна 24”. Цей досвід зараз дуже допомагає, адже зрозуміло, що цікавить глядачів, а що ні. На UWN у нас дуже професійна команда, ми знаємо свою справу. Вже знайшли деякі нішеві точки, які іншим каналам раніше не вдавалися. Я рада бути частиною колективу і впевнена, що широка аудиторія оцінить наш продукт.

    Ведуча проєктів Код інформації, Weekend

     

    АНДРІЙ ПОГОРІЛИЙ

    В медіа працюю вже понад сімнадцять років. А почалося все фактично з жарту: відправив, ще й після дедлайну, трохи нестандартний мотиваційний лист - мовляв нічого не вмію і не знаю, але, якщо візьмете, то побачите, як всьому швидко навчусь - і це спрацювало. Мене запросили взяти участь у спільному проєкті Могилянки, студентом якої на той момент був, і однієї з радіостанцій. На радіо потому я працював понад 12 років. Моєю Alma Mater в журналістиці стало радіо Київ. Там пройшов шлях від ведучого і редактора спортивних новин до шеф-редактора. Потім працював зокрема і на топових фм-станціях України - радіо Рокс, Хіт фм. У телевізійній сфері відносно нещодавно - з 2018-го. Працював редактором на одному з проєктів телеканалу “Еспресо”. Від початку повномасштабного вторгнення Росії довелося трохи перекваліфікуватися і працювати випусковим редактором новин. А перший досвід роботи у кадрі отримав вже тут, на медіапроєкті UWN.

    Ведучий проєкту Код інформації

    ПРОЄКТИ

    "Код інформації" – щоденне ток-шоу, побудоване на обговоренні поточних подій, що стосуються України та всього світу. До дискусій запрошуються гості, які є фахівцями в цій тематиці. Особливість проєкту "Код інформації" – поєднання телевізійного мовлення та digital-ресурсів каналу.

    Ток-шоу виходить в ефір щодня о 15.00 і звершується о 18.10.

    Ведучі проєкту – Дмитро Пустовіт, Надя Ліра, Ірина Доля, Олександра Ширко

     

    "Добрий вечір! Це Україна" – підсумкове аналітичне ток-шоу. Особливість проєкту  "Добрий вечір! Це Україна" полягає в тому, що стрингери та спеціальні кореспонденти телеканалів у США, Канаді, Великій Британії, Австрії, Ізраїлі, Бельгії долучаються до ефіру з актуальною інформацією.

    Виходить з понеділка по середу з 18.30 до 20.00.

    Ведучі – Андрій Булгаров, Христя Равлюк.

    Ток-шоу "Опорний пункт" – щотижневий аналітичний проєкт, присвячений військовій тематиці. Зокрема, російсько-українській війні, тактиці, озброєнню, допомозі та геополітичній стратегії.

    В ефір проєкт виходить щонеділі о 18.15.

    Ведучий – Дмитро Пустовіт.

     

    Ток-шоу "Тренди тижня" – щотижневий аналітичний проєкт, команда якого аналізує події, головне за тиждень, виходячи з алгоритмів пошукових систем, згадувань та цитувань у ЗМІ.

    В ефір проєкт виходить щонеділі о 18.45.

    Ведучий – Дмитро Пустовіт

     

    Ток-шоу "Разом" з Петром Магою. Відмінність шоу від інших проєктів полягає в тому, що глядачі можуть з допомогою digital-платформ висловлювати свою думку в реальному часі. На основі цієї інформації формується частина питань до гостей студії.

    Виходить щоп’ятниці о 18.30.

    Ведучий – Петро Мага

     

    WEEKEND -- щотижневий підсумковий проєкт. В ефірі ведучі каналу підбивають підсумки тижня. Обговорюють важливі та цікаві події з гостями та діляться власними враженнями. Проєкт WEEKEND -- це поєднання трендового з соцмереж, людських історій та міжнародної і української політики.

    Ток-шоу виходить в ефір щосуботи та щонеділі о 16.00.

    Ведучі проєкту – Ірина Доля, Олександра Ширко, Настя Рейн

     

    Проєкт "Отака дурня, малята. Вечірня казка від діда Богдана". Відповідно до концепції проєкту події тижня подаються у цікавій іронічній формі з елементами блогерства. Ведучий, народний артист України Богдан Бенюк, виступає у ролі дідуся, який, відповідаючи на питання онука, намагається пояснити зміст подій тижня.

    Особливість формату – це поєднання акторської роботи, сучасних 3D технологій, що використовуються під час зйомки програми.

    Виходить щоп’ятниці о 19.50.

    Ведучий – Богдан Бенюк.

    Проєкт "Інтерв’ю без кордонів" – розмова з тими, хто є учасником або рушієм важливих та цікавих подій. Ведучі – Андрій Булгаров, Дмитро Пустовіт, Христя Равлюк, Петро Мага.

    Виходить щодня у ранковий та вечірній час.

    Ток-шоу "Перехрестя" з Христею Равлюк – щотижневе ток-шоу, яке подає важливі події для країни через історії людей, які були безпосередніми учасниками цих подій. Проєкт поєднує у собі два формати – інтерв’ю і ток-шоу.

    Виходить щочетверга з 18.30 до 20.00

    Ведуча – Христя Равлюк

    "Світ за 5 хвилин" – інформаційний щоденний відеодайджест про події з усього світу, який створюється на основі власного контенту телеканалу та інформації міжнародних новинних агенцій.

    "UWN знає" – інформаційно-аналітичні відео, що пояснюють складні процеси або принципи роботи техніки, озброєння та комп’ютерних алгоритмів.