USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Поштова площа - наступна гаряча точка Києва? Роз'яснює Андрій Вітренко

02.05.2024 21:26

Андрій Вітренко, голова постійної комісії КМР з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності, розповів які наслідки чекають столицю, якщо не вирішити проблеми пов'язані з можливістю небезпеки деформації тунелів метро та автодоріг. Детальніше - у матеріалі.

Відео за темою
Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася не готовою? Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася не готовою?
У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024! У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024!
Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах? Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах?
Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям? Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям?
Завантажені нещодавно
США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ
В Україні є проблема з моральними авторитетами, - Юрій Тира В Україні є проблема з моральними авторитетами, - Юрій Тира
Скандальна оборона: Чи зможе керівництво Харківської ОВА зберегти область від російської окупації? Скандальна оборона: Чи зможе керівництво Харківської ОВА зберегти область від російської окупації?
Мобінг на роботі, що це, та як за це карають? Вікторія Поліщук Мобінг на роботі, що це, та як за це карають? Вікторія Поліщук