USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Сухопутні війська Ізраїлю розширюють наземну активність у Секторі Гази, – ЦАХАЛ

ВПС країни активно атакують об'єкти терористів
Ізраїль військові ЦАХАЛ_5
Джерело: Міноборони Ізраїлю

Сухопутні війська Ізраїлю сьогодні ввечері, 27 жовтня, розширюють свою наземну активність у Секторі Гази. про це заявив спікер ЦАХАЛ, підполковник Даніель Хагарі, повідомляє Haaretz.

"Військово-повітряні сили дуже активно атакують підземні цілі та терористичні інфраструктури. Після наступальної діяльності, яку ми провели в останні кілька днів, сьогодні ввечері наземні сили розширюють свою активність", – зазначив він.

Спікер ЦАХАЛ в чергове закликав жителів міста Газа і його околиць рухатися на південь, щоб не ставати "живим щитом" для терористів.

Він також прокоментував інформацію щодо штабу ХАМАС у лікарні Аль-Шифа. За словами Хагарі, ізраїльські війська виявили підземну інфраструктуру терористів під будівлею.

Невдовзі ЦАХАЛ опублікує інформацію про додаткові лікарні, які використовуються ХАМАС для оперативних цілей, – додав Хагарі.

"Ми будемо викривати цинічне та злочинне використання ХАМАСом свого населення. Ми піднімаємо червоний прапор перед світом, і нам доведеться впоратися з цим разом зі світом", – наголосив спікер ЦАХАЛ.

Він наголосив, що інформація про укладення угоди між Ізраїлем і ХАМАС щодо звільнення заручників не відповідає дійсності і заявив, що "це психологічний тероризм і цинічна експлуатація ХАМАСом громадян Держави Ізраїль".

Нагадаємо, ми писали, що Ізраїль не розпочинатиме наземну операцію в Секторі Гази, якщо бойовики ХАМАСу відпустять полонених і здадуться.

Нагадаємо, раніше армія Ізраїлю перенесла початок наземної операції в Секторі Гази через погоду. 

Також ми писали, що ЦАХАЛ вже завершує підготовку до "повномасштабної наземної операції" в Секторі Гази. Наразі в армії Ізраїлю завершується набір сотень тисяч резервістів.

Читайте також:
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали
Ізраїль відмовляється від застарілих Patriot, проте навряд чи передасть їх Україні, – аналітики Ізраїль відмовляється від застарілих Patriot, проте навряд чи передасть їх Україні, – аналітики
Ізраїль у рамках відповіді на атаку 14 квітня завдав ударів по Ірану Ізраїль у рамках відповіді на атаку 14 квітня завдав ударів по Ірану
Зброя РФ допоможе Ірану посилити захист від авіаударів Ізраїлю, – джерела Зброя РФ допоможе Ірану посилити захист від авіаударів Ізраїлю, – джерела