USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time

Токшоу виходитиме в ефірі телеканалу ТАК TV
Sport Business Time
Джерело: TAK TV

Спортивна індустрія у 2024 році – це галузь з великим потенціалом. Це професійні, аматорські та дитячо-юнацькі команди, спортивні товари, спортивне харчування, азартні ігри, кіберспорт, спортивне право, блогери, агенти, тренери та багато інших складових, залучених у загальний процес.

Sport&Business Club, який об'єднує представників спорту, бізнесу й медіа, та медіапроєкт Ukraine World News раді оголосити про запуск токшоу Sport Business Time, яке виходитиме в ефірі телеканалу ТАК TV.

Ведучі Sport Business Time спілкуватимуться в сучасній студії з гостями та представниками Sport&Business Club – топменеджерами бізнес-компаній та спортивних організацій, відомими спортсменами та менеджерами національних федерацій. В ефірі телеканалу ТАК TV токшоу виходитиме щотижня. 

Гостями прем'єри Sport Business Time стали провідні українські спортсмени, амбасадори конференції зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine. Нагадаємо, що захід відбувся 16 травня в київському UNIT.CITY. 

У пілотному випуску взяли участь:

  • Станіслав Горуна – бронзовий призер ОІ з карате, чемпіон Європи 2021 року, переможець Всесвітніх ігор 2017 року та Європейських ігор 2019 року
  • Катерина Садурська – 4-разова рекордсменка й чемпіонка світу з фрідайвінгу, дворазова чемпіонка Європи та 3-разова бронзова призерка чемпіонатів світу з артистичного плавання
  • Арам Фаніян – чемпіон WBF з боксу у першій напівсередній вазі
  • Юрій Чебан – дворазовий олімпійський чемпіон із веслування на каное, дворазовий чемпіон світу.

"Сьогодні ми розширюємо співпрацю з нашим давнім партнером. Це нова можливість для бізнесу та спорту бути присутнім в ефірі телебачення, і ми дякуємо медіапроєкту Ukraine World News за розуміння важливості розвитку цього напрямку", – прокоментував запуск нового проєкту CEO Sport&Business Club Олексій Брага.

Попри війну потрібно докладати зусилля, щоб популяризувати, розвивати та підтримувати спорт в країні, – так у медіапроєкті Ukraine World News окреслили завдання токшоу Sport Business Time в ефірі телеканалу ТАК TV.

"Сьогодні спорт – це доступний та корисний спосіб підтримувати та розвивати себе. Він допомагає долати стреси, хвилювання та є важливим кроком до відновлення як захисників, так і тих, хто їх підтримує. Проте і сам спорт потребує підтримки, захисту та інвестицій. Саме для цього в ефірі токшоу Sport Business Time зустрічатимуться спортсмени, менеджери та соціально відповідальний бізнес. Саме вони і заряджатимуть Україну на спорт", – додав головний редактор телеканалу ТАК TV та медіапроєкту Ukraine World News Сергій Харченко.

Теги: спорт
Читайте також:
Україна на Євро-2024 сьогодні зіграє з Бельгією. Які прогнози вирішального матчу групового етапу? Україна на Євро-2024 сьогодні зіграє з Бельгією. Які прогнози вирішального матчу групового етапу?
НОК України презентував нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на Олімпіаді-2024 НОК України презентував нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на Олімпіаді-2024
Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі
25 25 "нейтральних" спортсменів із РФ і Білорусі допустили на Олімпійські ігри в Парижі