USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

На Закарпатті викрили наймасштабніше виробництво контрафактної побутової хімії

Правоохоронці виявили та вилучили близько 240 тонн готової продукції
БЕБ_3

БЕБ викрило одне із наймасштабніших підпільних виробництв побутової хімії

Джерело: Бюро економічної безпеки України

У Закарпатській області знайшли одне із наймасштабніших підпільних виробництв побутової хімії відомих світових брендів. Про це повідомляє пресслужба Бюро економічної безпеки. 

За даними слідства, зловмисники організували повний цикл виробництва шампунів, пральних порошків, миючих засобів тощо. Кожному з членів злочинної групи було відведено певну роль у процесі виготовлення, зберігання та продажу контрафакту. 

Готову продукцію продавали гуртом та вроздріб через інтернет-сайти, телеграм-канали та у торговельних точках на ринках по всій території України.

Новини за темою: Дружина очільника БЕБ продає "Укрзалізниці" деталі за завищеними цінами, – ЗМІ

За результатами 15 обшуків виявлено та вилучено близько 240 тонн готової продукції з нанесеним найменуванням відомих світових брендів виробників побутової хімії та сировини. 

Також вилучили три автоматизовані лінії для розливу, маркування та фасування продукції, близько 200 тис. пакувальних коробок та пляшок з нанесеним найменуванням відомих виробників побутової хімії.

Орієнтовна вартість вилученої продукції, сировини та обладнання становить 80 млн гривень.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюється повне коло причетних осіб до незаконної діяльності.

Новини за темою: СБУ та БЕБ викрили масштабне виробництво контрафактних цигарок

Раніше

В Дніпропетровській області БЕБ викрило групу осіб, які організували незаконне виробництво спирту з використанням технологічного обладнання, що забезпечує його виготовлення в промислових масштабах.

За інформацією бюро, зловмисники щодоби незаконно виготовляли 20 тонн спирту. За допомогою підземного трубопроводу довжиною приблизно 1 км продукцію перекачували до обладнаного спиртосховища.

Сума збитків щодо несплати акцизного податку та ПДВ складає приблизно 4 млрд гривень.

Читайте також:
Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця
Масштабні обшуки: Чотири виробники підозрюються у збуті нелегальних сигарет Масштабні обшуки: Чотири виробники підозрюються у збуті нелегальних сигарет
У Києві викрили енергетичну компанію, що не сплатила 132 мільйони гривень податків У Києві викрили енергетичну компанію, що не сплатила 132 мільйони гривень податків
У Харкові невідомий представився священником, забрав церковні гроші з атрибутикою і зник У Харкові невідомий представився священником, забрав церковні гроші з атрибутикою і зник