USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Google з початку зими видалятиме неактивні облікові записи

Google вважатиме акаунт активним, якщо користувач надсилатиме або відкриватиме електронні листи
гугл
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Компанія Alphabet Google відповідно до своєї оновленої політики користування з 1 грудня почне видаляти облікові записи, які не використовувалися принаймні два роки. Про це стало відомо з облікового запису компанії.

Згідно з новими правилами, які Google оголосив ще в травні 2023 року, починаючи з 1 грудня облікові записи, які не використовувалися принаймні два роки, можуть бути видалені.

"Власники облікових записів, які потенційно можуть бути видалені, спочатку отримають кілька сповіщень від Google на електронну пошту, повʼязану з цим обліковим записом, і на пошту для відновлення. Найпростіший спосіб підтримувати активність свого облікового запису Google (і так запобігти його видаленню, – ред.) – входити принаймні раз на два роки", – йдеться в повідомленні.

Крім того, Google вважатиме акаунт активним, якщо користувач надсилатиме або відкриватиме електронні листи, користуватиметься пошуковою системою Google і переглядатиме відео YouTube під час входу в обліковий запис. Підписки, налаштовані через ваш обліковий запис Google, зокрема профілі сторонніх додатків і публікацій, також можуть враховувати активність.

Також, щоб зберегти вміст Google Фото, потрібен спеціальний вхід. Вміст Фото можуть видалити через два роки бездіяльності – це означає, що слід час від часу відкривати програму, щоб зображення не потрапляли у смітник.

Новини за темою: Компанія Google представила смартфони з новими функціями на базі штучного інтелекту

Оновлення неактивного облікового запису торкнеться лише особистих облікових записів Google, які не використовувалися протягом двох або більше років. У компанії кажуть, що це не вплине на облікові записи організацій, наприклад шкіл або компаній.

Раніше

У жовтні компанія Google оголосила, що ключі доступу, які техгігант позиціонує як "початок кінця" для звичних паролів, стають методом входу за замовчуванням для всіх користувачів. Про це повідомляє видання TechCrunch.

Google став першою компанією, яка почала масово запроваджувати ключі доступу. Технологічний гігант вперше пообіцяв підтримувати цю технологію у травні 2022 року, оголосивши про підтримку ключів доступу для користувачів Android і Chrome. У травні 2023 року вказали, що підтримка безпарольних технологій поширюється для власників облікових записів Google у всьому світі.

Тепер компанія зробила ще один крок до повної відмови від логіну та пароля, заявивши, що робить ключі доступу методом автентифікації за замовчуванням для всіх власників облікових записів Google. 

Новини за темою: Google посилює боротьбу з поштовими спамерами

Раніше ми писали, що Google додав емодзі до своєї електронної пошти Gmail.

Зазначалося, що наразі отримати доступ до емодзі можуть лише користувачі Android. Згодом функцію поширять і на пристрої iOS.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків