USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Google посилює боротьбу з поштовими спамерами

Зміни набудуть чинності в лютому 2024 року
пошта
Пошта Gmail
Джерело: Google

Google вимагатиме від акаунтів масового розсилання кореспонденції автентифікації своєї адреси електронної пошти.
Про це інформує CNBC.

За даними компанії, від користувачів електронної пошти, які надсилають понад 5 тис. повідомлень за добу користувачам Gmail, вимагатимуть пропонувати їм у своїх повідомленнях кнопку скасування підписки "в один клік".

"Google вимагатиме від акаунтів масового розсилання кореспонденції автентифікації своєї адреси електронної пошти та налаштування систем, щоб вони могли довести, що володіють своїм доменним іменем і не підробляють IP-адреси. Зміни набудуть чинності в лютому 2024 року", – йдеться у повідомленні.

Такий крок від Google зумовлений тривалою боротьбою між великими технологічними компаніями та спамерами, які використовують відкриті системи, такі як електронна пошта, для надсилання шахрайських повідомлень.

Новини за темою: Google має намір додати функцію емодзі до своєї електронної пошти Gmail

Бо впродовж багатьох років методи машинного навчання використовувалися для боротьби зі спамом, але це протистояння триває й досі, оскільки спамери знаходять нові методи, щоб пройти повз встановлені фільтри.

Раніше

Google видалить неактивні облікові записи та документи. Це застосують лише до особистих облікових записів і не зачеплять корпоративні та освітні, поінформували в офіційному блозі компанії.

Так, Google з грудня 2023 року видалятиме акаунти, які не були активні протягом двох років.

Новини за темою: Google додав "синю галочку" в Gmail

До того ж корпорація Microsoft готується додати чат-бот ChatGPT до своєї пошукової системи Bing, щоб переманити користувачів від конкурента Google, інформує Bloomberg.

Як повідомляє видання, компанія Microsoft, інтегруючи чат-бот ChatGPT, розроблений компанією OpenAI, хоче переманити користувачів Google.

"За даними інсайдерських джерел, Microsoft сподівається, що більш розмовні контекстуальні відповіді на запити користувачів залучать користувачів пошуковика. Вони також зможуть надавати їм комплексні відповіді", – зазначає Bloomberg.

Читайте також:
У Харкові невідомий представився священником, забрав церковні гроші з атрибутикою і зник У Харкові невідомий представився священником, забрав церковні гроші з атрибутикою і зник
Як не потрапити на гачок. Медіаекспертка назвала найпопулярніші шахрайські схеми у соцмережах Як не потрапити на гачок. Медіаекспертка назвала найпопулярніші шахрайські схеми у соцмережах
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків
Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень