USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Компанія Google представила смартфони з новими функціями на базі штучного інтелекту

Нова лінійка Pixel отримала багато вбудованих функцій для роботи з фото на базі ШІ
Нові смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro
Нові смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro
Джерело: Google

Компанія Google на щорічній презентації у середу представила свої флагманські смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro. Про це йдеться у блозі компанії. 

"Зустрічайте Pixel 8 і Pixel 8 Pro, розроблені Google і створені з використанням штучного інтелекту для більш зручної і персоналізованої взаємодії. Ці телефони оснащені першими у своєму роді функціями, які працюють на базі Google Tensor G3", – йдеться у релізі.

Компанія пообіцяла випускати для цих смартфонів оновлення Android протягом наступних семи років.

Pixel 8 отримав 6,2-дюймовий дисплей Actua, який забезпечує кращу чіткість зображення і на 42% яскравіше, ніж дисплей Pixel 7. Його габарити – 150,5 × 70,8 × 8,9 мм, тоді як габарити Pixel 8 Pro – 162,6 × 76,5 × 8,8 мм (діагональ екрана 6,7 дюйма).

На задній панелі Pixel 8 розташований новий датчик температури, який дозволяє швидко сканувати об’єкт та визначити його температуру. 

Зазначається, що моделі оснащені потужними оновленими системами камер. Зокрема Pixel 8 Pro отримав потрійну тильну камеру. Головний модуль побудований на 50-Мп датчику з покращеною стабілізацією зображення. Ширококутний модуль побудований на 48-Мп датчик зображення і також 48-Мп датчик отримала камера з телеоб'єктивом з п'ятикратним оптичним зумом. Усі три камери підтримують фазовий автофокус. Також Pixel 8 Pro підтримує 30-кратний цифровий масштаб Super-Res. Фронтальна камера побудована на 10,5-Мп сенсорі та отримала підтримку автофокусу. 

А Pixel 8 має таку саму оновлену основну камеру, а також новий надширококутний об’єктив, який підтримує макрофокус.

Також нова лінійка Pixel отримала багато вбудованих функцій для роботи з фото на базі ШІ. Зокрема можна переміщати та змінювати розміри об’єктів або використовувати попередньо налаштовані параметри, щоб висвітлити фон або підвищити чіткість розмитих фото та багато чого іншого.

Смартфони нової серії вже доступні для попереднього замовлення з подарунками у вигляді розумних годинників Google Pixel Watch 2. Ціна Google Pixel 8 стартує з 699 доларів за базову версію, а Google Pixel 8 Pro – з 999 доларів.

Читайте також:
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків
Україна використовує ШІ для боротьби з Росією: Як це відбувається? Україна використовує ШІ для боротьби з Росією: Як це відбувається?