USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Google видалить неактивні протягом двох років особисті облікові записи

У компанії оновлюють політику бездіяльності для облікових записів
гугл
Джерело: відкриті джерела

Google видалить неактивні облікові записи та документи. Це застосують лише до особистих облікових записів і не зачеплять корпоративні та освітні, поінформували в офіційному блозі компанії.

Так, Google з грудня 2023 року видалятиме акаунти, які не були активні протягом двох років.

"Починаючи з цього року, якщо обліковий запис Google не використовувався або до нього не входили протягом як мінімум двох років, можемо видалити обліковий запис та його вміст, включаючи вміст у Google Workspace (Gmail, Docs, Drive, Meet, Calendar), YouTube та Google Photos", – йдеться у повідомленні.

Для цього в компанії застують поетапний підхід. Перед видаленням облікового запису Google надсилатиме кілька повідомлень протягом декількох місяців як на адресу електронної пошти облікового запису, так і на адресу електронної пошти для відновлення (якщо вона була надана).

"Найпростіший спосіб зберегти активний обліковий запис Google – входити до нього не рідше одного разу на два роки – користуватися електронною поштою, Google Disk, переглядати відео на YouTube, завантажувати програми в Google Play, використовувати пошук Google", – рекомендують в корпорації.

Забуті або залишені без нагляду облікові записи часто мають старі або повторно використовувані паролі, які могли скомпрометувати й для яких не налаштована двофакторна автентифікація. Такі акаунти часто вразливі, їх можна використовувати для чого завгодно: від крадіжки особистих даних до спрямування небажаного чи навіть шкідливого контенту, попередили в Google.

Новини за темою: Google додав "синю галочку" в Gmail

До речі, компанія Google працює над створенням штучного інтелекту (ШІ) для діагностування і лікування раку молочної залози на ранніх стадіях та термін вагітності у майбутніх матерів.

Google також розглядає ШІ як допомогу в рентгенівському скринінгу грудної клітки на туберкульоз. Компанія разом з партнерами зобов'язалися надати 100 тисяч безплатних скринінгів, аби допомогти виявити туберкульоз на ранній стадії та забезпечити раннє лікування, щоб зменшити його поширення.

Теги: Google
Читайте також:
Google випустив оновлену модель ШІ, здатну обробляти довший текст і відео Google випустив оновлену модель ШІ, здатну обробляти довший текст і відео
В Google Chrome додали нові функції безпеки та продуктивності В Google Chrome додали нові функції безпеки та продуктивності
Калій йодид, Пригожин та карта тривог: Що українці найчастіше шукали у Google у 2023 році Калій йодид, Пригожин та карта тривог: Що українці найчастіше шукали у Google у 2023 році
Google випустив нову модель ШІ Gemini Google випустив нову модель ШІ Gemini