USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Google додав емодзі до своєї електронної пошти Gmail: Хто вже може скористатися функцією?

Наразі отримати доступ до емодзі можуть лише користувачі Android. Згодом функцію поширять і на пристрої iOS
Google Gmail

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Тепер користувачі Gmail зможуть відповідати на електронні листи смайликами. Google оновив електронну пошту Gmail, і додав у неї можливість швидкого реагування на листи за допомогою емодзі. Про це повідомляє видання Engadget.

"Технологічний гігант запустив емодзі-реакції для Gmail – і, так, це означає, що ви зможете реагувати на електронні листи так само, як на миттєві повідомлення", – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що Google почав запроваджувати цю функцію на пристроях Android. І як тільки ви побачите значок смайлика внизу електронного листа, – зможете користуватися новою функцією.

"Ви можете торкнутися піктограми, щоб відкрити меню, де ви зможете вибрати варіанти емодзі. Реакція кожного відображатиметься біля значка, а деякі з них матимуть власні короткі анімації", – розповідають автори.

І зауважують, що функція буде менш цікавою для людей у ​​ланцюжку електронної пошти, які не використовують Gmail, оскільки вони отримуватимуть кожну реакцію як окремий електронний лист.

У виданні додають, що наразі отримати доступ до реакцій емодзі можуть лише користувачі Android. На пристроях iOS та в інтернеті ця функція з’явиться протягом наступних кількох місяців.

Новини за темою: Компанія Google представила смартфони з новими функціями на базі штучного інтелекту

Раніше ми писали, що Google посилює боротьбу з поштовими спамерами.

Зазначалося, що компанія вимагатиме від акаунтів масового розсилання кореспонденції автентифікації своєї адреси електронної пошти.

Також, за даними компанії, від користувачів електронної пошти, які надсилають понад 5 тис. повідомлень за добу користувачам Gmail, вимагатимуть пропонувати їм у своїх повідомленнях кнопку скасування підписки "в один клік".

Читайте також:
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків
YouTube блокуватиме сторонні додатки, які дозволяють дивитися відео без реклами YouTube блокуватиме сторонні додатки, які дозволяють дивитися відео без реклами
Пентагон запустив наглядовий сайт стосовно допомоги США Україні Пентагон запустив наглядовий сайт стосовно допомоги США Україні
"Укртелеком" підвищив ціни на послуги інтернету та телефонії