USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Google додав емодзі до своєї електронної пошти Gmail: Хто вже може скористатися функцією?

Наразі отримати доступ до емодзі можуть лише користувачі Android. Згодом функцію поширять і на пристрої iOS
Google Gmail

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Тепер користувачі Gmail зможуть відповідати на електронні листи смайликами. Google оновив електронну пошту Gmail, і додав у неї можливість швидкого реагування на листи за допомогою емодзі. Про це повідомляє видання Engadget.

"Технологічний гігант запустив емодзі-реакції для Gmail – і, так, це означає, що ви зможете реагувати на електронні листи так само, як на миттєві повідомлення", – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що Google почав запроваджувати цю функцію на пристроях Android. І як тільки ви побачите значок смайлика внизу електронного листа, – зможете користуватися новою функцією.

"Ви можете торкнутися піктограми, щоб відкрити меню, де ви зможете вибрати варіанти емодзі. Реакція кожного відображатиметься біля значка, а деякі з них матимуть власні короткі анімації", – розповідають автори.

І зауважують, що функція буде менш цікавою для людей у ​​ланцюжку електронної пошти, які не використовують Gmail, оскільки вони отримуватимуть кожну реакцію як окремий електронний лист.

У виданні додають, що наразі отримати доступ до реакцій емодзі можуть лише користувачі Android. На пристроях iOS та в інтернеті ця функція з’явиться протягом наступних кількох місяців.

Новини за темою: Компанія Google представила смартфони з новими функціями на базі штучного інтелекту

Раніше ми писали, що Google посилює боротьбу з поштовими спамерами.

Зазначалося, що компанія вимагатиме від акаунтів масового розсилання кореспонденції автентифікації своєї адреси електронної пошти.

Також, за даними компанії, від користувачів електронної пошти, які надсилають понад 5 тис. повідомлень за добу користувачам Gmail, вимагатимуть пропонувати їм у своїх повідомленнях кнопку скасування підписки "в один клік".

Читайте також:
В Україні мобільний інтернет один із найповільніших у світі, – дослідження В Україні мобільний інтернет один із найповільніших у світі, – дослідження
За надсилання образливих повідомлень сексуального характеру у месенджери каратимуть штрафом до 2720 гривень: Закон підписано За надсилання образливих повідомлень сексуального характеру у месенджери каратимуть штрафом до 2720 гривень: Закон підписано
Telegram запускає власну валюту Stars Telegram запускає власну валюту Stars
Google має білі листи сайтів та використовує дані з Chrome для алгоритмів пошуку, – витік документації Google має білі листи сайтів та використовує дані з Chrome для алгоритмів пошуку, – витік документації