USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

YouTube оновив політику, пов'язану з видаленням контенту. Як це пов'язано з виборами в США

Зміни діють з 2 червня
ютуб

Ілюстративне фото

Джерело: Reuters

Компанія YouTube змінила свою політику, пов'язану з видаленням контенту, і перестане забороняти відео, які просувають хибні твердження про президентські вибори в США. Про це інформує Bloomberg.

Так, у компанії пояснюють таке рішення зі стартом нових президентських перегонів у Сполучених Штатах Америки, які відбудуться восени 2024 року. Нова політика набула чинності з 2 червня.

"Хоча видалення цього контенту дійсно обмежує деяку дезінформацію, воно також може мати ненавмисний ефект у вигляді обмеження політичних виступів. Тому ми припинимо видаляти контент, який висуває помилкові твердження про широко поширені шахрайства, помилки або збої на президентських виборах у США у 2020 році та інших минулих виборах", – йдеться у заяві представника компанії.

Водночас ЗМІ зазначають, що після президентських виборів у США у 2016 році на YouTube та інші соціальні мережі чинився тиск з метою гарантувати, що їхні платформи не маніпулюватимуть з метою поширення політичної дезінформації.

У грудні YouTube заявив, що видалив понад 10 тисяч відеороликів, пов'язаних із проміжними виборами в США, за порушення його політики чесності виборів та інших правил.

Разом з тим в YouTube додали, що продовжать забороняти контент, який вводить людей в оману щодо того, як голосувати, відмовляє людей від голосування та сприяє втручанню у вибори.

Нагадаємо, раніше в компанії інформували, що незабаром у YouTube з'явиться 30-секундна реклама на телевізорах без можливості пропуску та великий банер навіть на паузі. 

Новини за темою: Meta почне тестування інструмента генеративної реклами зі штучним інтелектом

Читайте також:
Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Байден готує собі заміну, а сам може знятися з президентських виборів США, – ЗМІ Байден готує собі заміну, а сам може знятися з президентських виборів США, – ЗМІ