USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 4 0 7 9 0 (+820)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

Meta почне тестування інструмента генеративної реклами зі штучним інтелектом

Тестування буде проходити на платформі AI Sandbox
Мета
Джерело: відкриті джерела

Керівники компанії Meta Platforms Inc. заявили про початок тестування рекламних інструментів на основі штучного інтелекту. Про це пише Reuters.

Йдеться про створення контенту, такого як фонові зображення та варіанти письмового тексту.

У Meta заявили, що група рекламодавців буде запрошена поекспериментувати з інструментами на "тестовій платформі", яку компанія називає AI Sandbox.

Новини за темою: Як штучний інтелект вплине на розповсюдження фейків: Про небезпеку попереджає Джефрі Гінтон

Керівники Meta відмовилися уточнити, скільки рекламодавців отримає доступ до тестування, заявивши лише, що група була невеликою. Але в компанії уточнили, що планують збільшити кількість користувачів AI Sandbox у липні та інтегрувати деякі функції до рекламних продуктів загального призначення вже цього року.

Новини за темою: Штучний інтелект може позбавити роботи 26 млн людей протягом п'яти років, – Bloomberg

В TechCrunch розповіли, що ШІ дозволить рекламним брендам створювати різні варіації одного і того ж тексту для різних аудиторій, намагаючись зберегти основне повідомлення реклами однаковим. 

Також технологія допоможе створювати фон та обрізати зображення, компанії зможуть будувати візуальні ефекти з різних сторін публікації у соціальних мережах, Stories або Reels.

Раніше

В лютому гендиректор Meta Марк Цукерберг анонсував запуск мовної моделі LLaMA, яка базується на штучному інтелекті і яка призначена для просування робіт дослідників. 

Зазначається, що LLaMA показала перспективи у генеруванні текстів, розмовах, узагальненні письмового матеріалу. Також вона була успішна й у складніших завданнях, як-от розв'язування математичних теорем або прогнозування структур білка.

Також Цукерберг зазначив, що Meta дотримується відкритої моделі дослідження. LLaMA зроблять доступною для дослідників штучного інтелекту.

Читайте також:
YouTube став вимагати від авторів контенту позначати відео, які створили за допомогою ШІ YouTube став вимагати від авторів контенту позначати відео, які створили за допомогою ШІ
Європарламент схвалив перший у світі законопроєкт про штучний інтелект Європарламент схвалив перший у світі законопроєкт про штучний інтелект
У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді
Про штучний інтелект, захист від шахраїв, DarkNet та особливості соцмереж. Розмова з директором компанії з кібербезпеки Віталієм Якушевим Про штучний інтелект, захист від шахраїв, DarkNet та особливості соцмереж. Розмова з директором компанії з кібербезпеки Віталієм Якушевим