USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 5 7 8 3 0 (+870)
USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90

YouTube запустить 30-секундну рекламу, яку неможливо пропустити

Компанія Google продовжує активну кампанію з нарощування платної Premium-підписки
ютуб

Ілюстративне фото

Джерело: Reuters

Незабаром у YouTube з'явиться 30-секундна реклама на телевізорах без можливості пропуску та великий банер навіть на паузі. Про це заявили на заході YouTube Brandcast, пише The Verge.

Зокрема, нові види реклами з'являться в добірках на головній сторінці з відео, які найбільш залучають аудиторію. Ролики будуть "високовізуальними" і з QR-кодами для переходу на сторінки брендів.

Спершу рекламний блок запустять в США, а згодом цього року він пошириться на міжнародні ринки. Зараз YouTube вже продає блоки 15-секундних рекламних роликів, що йдуть один за одним.

"Глядачі – особливо молодь – більше не роблять різниці між типом контенту, який вони дивляться. Коли вони вмикають телевізор, вони хочуть бачити все, що їм подобається, в одному місці – від улюблених творців до блокбастерів і футболу. І вони можуть знайти все це на YouTube", – зауважив генеральний директор YouTube Ніл Мохан.

Крім того, користувачі побачать ще зміну при зупинці відеоролика на паузу. Розмір вікна з відео зменшиться, а праворуч з'явиться рекламне оголошення.

Зазначимо, раніше YouTube почав забороняти перегляд відео тим, хто користується блокувальниками реклами. Єдиний вихід був – оплата Premium-підписки.

Також найголовніший у світі відеохостинг вносить не так багато функціональних змін, акцентуючи на монетизації платформи. Так, наприклад, не так давно YouTube зробив платним доступ до відеороликів у високій якості.

До речі, в США підписка YouTube Premium коштує 12 доларів на місяць. Вона відключає всю рекламу на платформі, відкриває фонове прослуховування в основному YouTube-клієнті, а також активує доступ до офлайн-завантажень.

Новини за темою: Meta почне тестування інструмента генеративної реклами зі штучним інтелектом
Читайте також:
Україна не зацікавлена у штурмовиках A-10 Warthog. Західні аналітики розбиралися, що не так Україна не зацікавлена у штурмовиках A-10 Warthog. Західні аналітики розбиралися, що не так
Палата представників США оприлюднила текст законопроєктів про допомогу партнерам. Україні передбачено 61 млрд доларів Палата представників США оприлюднила текст законопроєктів про допомогу партнерам. Україні передбачено 61 млрд доларів
Затримка допомоги Україні від США дає російській армії достатньо можливостей на фронті, – ISW Затримка допомоги Україні від США дає російській армії достатньо можливостей на фронті, – ISW
Президент США Джо Байден та його дружина Джилл заробили минулого року 620 тисяч доларів Президент США Джо Байден та його дружина Джилл заробили минулого року 620 тисяч доларів