USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Українська тенісистка Дар'я Снігур обіграла 10-ту ракетку світу на турнірі в Ноттінгемі

У другому колі турніру українка зіграє проти Кеті Бутлер з Британії – 126-ї ракетки світу
Дар'я Снігур
Українська тенісистка Дар'я Снігур
Джерело: відкриті джерела

Українська тенісистка Дар'я Снігур здобула найбільшу перемогу у 2023 році. У 2-сетовому матчі вона вибила з турніру WTA у Ноттінгемі Беатріс Хаддад Майю з Бразилії. Про це повідомляє "Суспільне Спорт".

"Українка не змогла подолати кваліфікацію турніру в Ноттінгемі, поступившись у фіналі американці Елізабет Мандлік. Попри це вона отримала другий шанс зіграти на турнірі: інша українка Леся Цуренко знялася з нього, у результаті чого Снігур посіла її місце у статусі лакі лузерки", – пише медіа.

Суперницею 21-річної українки на старті турніру в Ноттінгемі стала бразилійка Беатріс Хаддад Майя – новоспечена 10-а ракетка світу.

Новини за темою: Беленюк: Українські спортсмени можуть виступити на Олімпіаді-2024. Розглядаються можливі варіанти

Як тривала гра?

Перший раунд Снігур завершила перемогою 6:4. Спершу вона відіграла два брейкпоїнти на своїй подачі за рахунку 1:2, а у сьомому геймі зробила брейк.

У другій партії українка зробила одразу три брейки на подачах бразильської суперниці і вела в рахунку перед геймом на власній подачі з рахунком 5:2.

Хаддад Майя змогла відіграти брейк та скоротити відставання від Снігур. Однак у наступному геймі українка зробила брейк у відповідь та перемогла. 

WTA 250. Ноттінгем, перше коло: Дар'я Снігур (Україна, LL) – Беатріс Хаддад Майя (Бразилія, 2) 2:0 (6:4, 6:3).

Новини за темою: Українська легкоатлетка Магучіх з рекордом виграла золото Діамантової ліги в Марокко

Це друга найбільша перемога у кар'єрі Дар'ї Снігур. У 2022 році українська тенісистка перемогла представницю топ-10 румунку Сімону Галеп, яка на той момент займала сьоме місце у світовому рейтингу.

Повідомляється, що у другому колі турніру українка зіграє проти британки Кеті Бутлер – 126-ї ракетки світу.

Раніше

В травні українська тенісистка Еліна Світоліна стала переможницею турніру рівня WTA 250 у французькому Страсбурзі, обігравши у фіналі росіянку Анну Блінкову. 

Світоліна та Блінкова зустрічалися уперше в кар'єрі. Для Еліни – це 20-й фінал на рівні WTA та перший після повернення у теніс. Для Анни – другий у кар'єрі.

На шляху до фіналу Світоліна пройшла чотирьох суперниць. Це перша подібна серія для українки після повернення й у фіналі вона змогла продовжити її до п'яти виграних матчів поспіль. Тенісистка розпочала матч з двох брейків і повела 3:0, після цього програла одну свою подачу (3:2), але тоді виграла ще три гейми поспіль – 6:2.

Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді