USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine

SBC summit_2
Джерело: Sport&Business Club

В умовах повномасштабної війни перед спортом стоять нові виклики. Потрібно переходити від збереження до розвитку та наздоганяти втрачене. Необхідно допомагати тим, хто цього потребує. Важливо переходити в онлайн. Про все це розкажуть на конференції зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine!

На заході в київському UNIT.CITY зустрінуться керівники спортивних організацій, представники бізнесу та державних органів, медіаменеджери та спортсмени. Своїм досвідом та навичками поділяться 35+ досвідчених спікерів та спікерок, які є визнаними спеціалістами у своїх галузях.

Участь у SBC Summit Ukraine – це можливість отримати якісний нетворкінг з 350+ профільними спеціалістами, отримати нові бізнес-знайомства та цікаві інсайти від спікерів, а також взяти участь в розіграшах від партнерів заходу.

Джерело: Sport&Business Club

Серед тем, які будуть обговорюватись на SBC Summit Ukraine:

  • український спорт під час війни: завдання – зберегти і перемагати
  • реабілітація військових через спорт та благодійність
  • спорт, бізнес та медіа в контексті відновлення України
  • вплив війни на розвиток кар'єри професіональних спортсменів
  • спорт на телебаченні та в діджитал, комунікації бренду з навколишнім середовищем
  • спортивний маркетинг та спонсорство у 2024 році.

SBC Summit Ukraine відбудеться 16 травня 2024 року в іноваційному центрі UNIT.CITY (м. Київ, вул. Дорогожицька 3, корпус В12). Детальна програма доступна на сторінці заходу. Квитки на конференцію – на Kontramarka.ua.

Теги: спорт
Читайте також:
Україна на Євро-2024 сьогодні зіграє з Бельгією. Які прогнози вирішального матчу групового етапу? Україна на Євро-2024 сьогодні зіграє з Бельгією. Які прогнози вирішального матчу групового етапу?
НОК України презентував нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на Олімпіаді-2024 НОК України презентував нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на Олімпіаді-2024
Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі
25 25 "нейтральних" спортсменів із РФ і Білорусі допустили на Олімпійські ігри в Парижі