USD
НБУ
39.43
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 9 5 0 7 0 (+1380)
USD
НБУ
39.43
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.50

Рівненська АЕС оголосила тендер на закупівлю пива

Заявки на постачання пива приймають з 14-го до 22 червня
пиво
Джерело: відкриті джерела

Рівненська атомна електростанція (РАЕС) оголосила тендер на закупівлю 812 пляшок пива майже на 20 тисяч гривень. Про це стало відомо з реєстру zakupki.prom.ua.

Рівненська атомна електростанція оголосила тендер на закупівлю пива приблизно за 19,8 тис. гривень.

"Йдеться про закупівлю 466 л напоїв (включаючи безалкогольні) в тарі 0,5 л та 1 л. Так, середня закупівельна ціна літра пива становить 42,5 гривні, що трохи нижче ринкової (враховуючи те, що в "списку покупок" є дорогі сорти). 

Заявки на постачання пива на РАЕС приймають з 14-го до 22 червня.

За законом перемогти повинна компанія, яка запропонує найнижчу ціну.

Новини за темою: Кабмін заборонив публічні закупівлі у громадян Росії та Білорусі

Крім пива, закуповувати вирішили й морепродукти на понад 24 тис. грн та сушену рибу на понад 1,5 тис. грн. 

Відзначимо, "дивні" запити на закупівлі зустрічаються в Україні не вперше. Зокрема, днями інформаційний простір вибухнув новиною, що Дніпровський район Києва закупив для "психологічного розвантаження дітей в укриттях під час повітряних тривог" барабанів майже на 900 тисяч гривень.

Всього, згідно з публікацією в системі ProZorro, на цю суму було закуплено 306 барабанів з натуральної шкіри і 153 комплекти молоточків до них.

У цьому ж районі для сховищ планують закупити і електросковорідку за 720 тисяч гривень. Так би мовити, хто втомився барабанити – може перекусити.

Читайте також:
Не виключено, що Росія може атакувати атомні електростанції в Україні, – Зеленський Не виключено, що Росія може атакувати атомні електростанції в Україні, – Зеленський
Міноборони ввело дворівневу систему контролю під час реформи закупівель Міноборони ввело дворівневу систему контролю під час реформи закупівель
В Міноборони створили новий департамент для закупівель В Міноборони створили новий департамент для закупівель
Міноборони в лютому запобігло постачанню 264 тонн неякісних харчів для ЗСУ, а ДОТ покращив якість товарів за трьома категоріями Міноборони в лютому запобігло постачанню 264 тонн неякісних харчів для ЗСУ, а ДОТ покращив якість товарів за трьома категоріями