USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Позиція Мінмолодьспорту має бути дуже жорсткою по відношенню до росіян та білорусів, – Стелла Захарова

На її думку, в України був шанс переконати міжнародні структури, щоб не допустити представників РФ та Білорусі до змагань
Стелла Захарова
Стелла Захарова в ефірі медіапроєкту Ukraine World News
Джерело: UWN

Міністерство молоді та спорту України має виробити дуже жорстку позицію щодо росіян та білорусів. Про це в інтерв'ю Ukraine World News заявила олімпійська чемпіонка, очільниця Федерації спортивної гімнастики України Стелла Захарова.

"Я вважаю, що позиція міністерства має бути дуже жорсткою по відношенню до росіян та білорусів. Чому ми маємо сьогодні страждати через цих людей, це не люди, їх людьми не можна назвати, чому ми повинні не виступати, а сидіти на лаві, на лаві запасних, дивитися на екранах телебачення, коли виступатимуть росіяни? Агресори, які вбивають наших людей, наших дітей, наших пацанів сьогодні за нашу незалежність, ми будемо дивитися на них на лавках, а вони виступатимуть і завойовуватимуть медалі", – зазначила вона. 

За словами Стелли Захарової, це неправильно, і загалом в України був шанс переконати міжнародні спортивні структури, щоб не допустити до змагань росіян та білорусів. 

"Звичайно, на початку, якби була правильна стратегія, розумна стратегія, якби була згуртованість та чітка позиція, що ми йдемо саме за цим принципом, що ми маємо свою позицію", – наголосила Захарова. 

Також

Стелла Захарова висловилася щодо необхідності ухвалення законопроєкту про спонсорство, який мав би допомогти українському спорту. 

"У нас спонсору не цікаво працювати зі спортом взагалі, бо коли той чи інший спонсор хоче допомогти спортсмену чи спортивній федерації, з нього здирають за повною програмою...", – уточнила очільниця Федерації спортивної гімнастики України. 

Раніше

Верховна Рада закликала іноземні держави заборонити в’їзд російським та білоруським спортсменам. 

Йдеться про звернення Верховної Ради України до лідерів та парламентів іноземних держав (№9409) із пропозицією заборонити в’їзд на їхню територію російським і білоруським спортсменам та спортивним делегаціям, щоб не допустити їх до участі у міжнародних спортивних змаганнях.

Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді