USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Ми благаємо та просимо щодо ухвалення законопроєкту про спонсорство, – Стелла Захарова

Він вже давно написаний, але досі не ухвалений
Стелла Захарова
Стелла Захарова в ефірі медіапроєкту Ukraine World News
Джерело: UWN

В Україні досі немає законодавства про спонсорство, тому спонсору на сьогодні не цікаво працювати зі спортом взагалі. Про це в інтерв'ю Ukraine World News розповіла легендарна українська гімнастка, президент Федерації спортивної гімнастики України Стелла Захарова.

"По-перше, у нас немає законодавства про спонсорство, почнемо з цього. Ми благаємо та просимо, щоб законопроєкт зробили про спонсорство. У нас спонсору не цікаво працювати зі спортом взагалі, бо коли той чи інший спонсор хоче допомогти спортсмену чи спортивній федерації, з нього здирають за повною програмою...", – зазначила вона. 

При цьому в країнах світу, за словами Стелли Захарової, "все по-іншому". 

"Ти хочеш побудувати спортивний зал, тебе не оподатковують певну пору року, два, три. Ти хочеш допомогти далі федерації з виїздами, знову ж таки, тебе не оподатковують на певну частину часу. Має бути закон, а зараз ми не можемо, бо якщо побачать, що ми сьогодні підписали з вами договір, нас дуже сильно накриють", – розповіла вона.

Стелла Захарова додала, що законопроєкт уже давно написаний, але "він вже застарів десь там у покладах якихось".

Раніше

Верховна Рада закликала іноземні держави заборонити в’їзд російським та білоруським спортсменам. 

Йдеться про звернення Верховної Ради України до лідерів та парламентів іноземних держав (№9409) із пропозицією заборонити в’їзд на їхню територію російським і білоруським спортсменам та спортивним делегаціям, щоб не допустити їх до участі у міжнародних спортивних змаганнях.

Також Українська асоціація футболу звернулася до УЄФА з офіційним листом, в якому просить розглянути ситуацію щодо присутності в органах Європейського футбольного союзу представників РФ. 

В асоціації звернули увагу на те, що на посади в адміністративних органах УЄФА (комітетах, органах і панелях) на період із 2023-го по 2027 рік були обрані та переобрані 15 росіян.

"Аби дотримуватися гуманітарних цінностей та справедливості, притаманних європейській футбольній сім'ї, а також щоб забезпечити послідовність миротворчої позиції УЄФА щодо врегулювання залучення до європейського футболу представників Росії, просимо вас уважно розглянути ситуацію та опрацювати можливість відсторонити представників терористичної держави від своїх обов'язків в УЄФА", – йдеться в листі.

 

Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді