USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Соцмережа LinkedIn додасть функції штучного інтелекту, аби полегшити пошук кандидатів на роботу, – ЗМІ

Соціальна мережа використовує для розробки своїх функцій технологію OpenAI від творця ChatGPT
Штучний інтелект

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Соцмережа LinkedIn повідомила, що додасть функції штучного інтелекту до свого основного бізнесу. Це дозволить рекрутерам знаходити кандидатів на роботу, а фахівцям з маркетингу створювати рекламні кампанії кількома кліками. Про це передає Reuters.

Зазначається, що соціальна мережа використовує для розробки своїх функцій технологію OpenAI від творця ChatGPT.

"LinkedIn налічує понад 950 млн учасників, переважна більшість із яких не платять за цю послугу. Її основний бізнес – стягувати гроші з рекрутерів, спеціалістів з маркетингу та продажу за доступ до своїх даних. Для цього потрібно, щоб ці клієнти виконували пошук у базі даних LinkedIn, використовуючи фільтри, ключові слова та інші методи пошукових систем", – розповідають автори.

У виданні кажуть, що тепер комп’ютер зможе запитати рекрутера, чи зацікавлені вони у кваліфікованих кандидатах в іншому місті, де компанія також має офіси, або в людях, посади яких не збігаються, але мають подібні навички.

"В епоху, коли назви посад швидко змінюються, LinkedIn намагається заохочувати наймати людей, чиї навички відповідають вимогам роботи, незалежно від посади чи освіти", – сказав виконавчий директор LinkedIn Райан Росланскі в інтерв’ю виданню.

Зазначається також, що LinkedIn додасть подібні інструменти для фахівців з продажу, які шукають потенційних клієнтів, а також представить інструмент, який використовуватиме ШІ для читання вебсайту компанії та створення маркетингової кампанії для продуктів і послуг для бізнесу, які потім працюватимуть на сайті LinkedIn.

Компанія, яка мала дохід понад 15 мільярдів доларів за попередні 12 місяців, не планує стягувати додаткові кошти за нові функції, додають автори.

Раніше ми писали, що новий штучний інтелект Duet зможе заміняти людей на робочих зустрічах.

Ішлося про те, що на конференції Cloud Next компанія Google презентувала кілька нових функцій на основі штучного інтелекту Duet, які незабаром з’являться у програмі для відеодзвінків Meet. Однією з них є можливість робити нотатки в режимі реального часу.

Ще одна нова функція Meet дозволяє Duet "брати участь" у зустрічі від вашого імені. У запрошенні на зустріч ви можете натиснути кнопку "Бути присутнім для мене", і Google автоматично згенерує текст про те, що ви можете обговорити. Ці нотатки будуть доступні для перегляду учасникам під час зустрічі, щоб вони могли їх обговорити.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters
Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту