USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Користувачі TikTok все частіше дізнаються новини із застосунку, – дослідження

Постійними споживачами новин на Facebook, Instagram і TikTok частіше є жінки
TikTok
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

У 2023 році частка користувачів TikTok, які отримують новини через застосунок, зросла до 43% порівняно з 22% роком раніше. Про це йдеться в дослідженні Pew Research Center.

За даними дослідження, половина дорослого населення Сполучених Штатів Америки отримує принаймні деякі новини з соціальних мереж.

"Відповідно, Facebook є найпопулярнішою платформою для новин: 30% американців заявили, що регулярно переглядають новини там, за ним слідують YouTube з 26%, Instagram з 16% і TikTok з 14%. А постійними споживачами новин на Nextdoor, Facebook, Instagram і TikTok частіше є жінки, тоді як постійними споживачами новин на Reddit, X, LinkedIn і YouTube частіше є чоловіки. Новинні організації конкурують із TikTok та іншими соціальними мережами за увагу споживачів та бюджети рекламодавців, і багато з них шукають способи залучити велику та бажану аудиторію TikTok – покоління Z", – вказують дослідники.

Аналіз споживання новин американцями, проведений Pew на основі опитування 8 тис. 842 дорослих американців, яке пройшло з 25 вересня по 1 жовтня 2023 року, показав, що новинні вебсайти або додатки використовують 67% опитаних.

Нагадаємо, ми писали, що TikTok був оштрафований на 345 мільйонів євро за порушення законів про конфіденційність, що стосуються обробки персональних даних дітей у Європейському Союзі.

Додаткові опції соцмережі

TikTok тестує можливість користувачів завантажувати 15-хвилинні відео. Про це повідомляє видання TechCrunch.

Представники платформи зазначили, що новий ліміт завантаження тестується в окремих регіонах з обмеженою групою користувачів.

Нова опція збільшує ліміт завантаження відео в додаток з 10 до 15 хвилин.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters