USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

У TikTok з'явиться можливість завантаження 15-хвилинних відео

Зараз ця функція тестується
TikTok
Джерело: відкриті джерела

TikTok тестує можливість користувачів завантажувати 15-хвилинні відео. Про це повідомляє видання TechCrunch.

Представники платформи зазначили, що новий ліміт завантаження тестується в окремих регіонах з обмеженою групою користувачів.

Нова опція збільшує ліміт завантаження відео в додаток з 10 до 15 хвилин.

Спочатку TikTok здобув популярність як найпопулярніша платформа для короткострокового відео, але поступово почав охоплювати довгостроковий контент.

У лютому 2022 року компанія збільшила максимальну тривалість відео з 3 хвилин до 10 хвилин. До цього обмеження становило 60 секунд після початкового збільшення з 15 секунд.

Збільшена тривалість відео дасть творцям ще більше часу та гнучкості, коли вони зможуть ділитися такими речами, як кулінарні рецепти, уроки краси, навчальний вміст і комедійні скетчі.

Ця зміна робить TikTok ще прямішим конкурентом YouTube. Цей крок вказує на те, що TikTok прагне залучити творців довшого відео, які зазвичай публікують контент на YouTube.

Новини за темою: YouTube розробляє інструмент штучного інтелекту, який імітуватиме голоси відомих співаків, – ЗМІ

Раніше TikTok вважався платформою для короткого контенту, тоді як YouTube вважався каналом для довгострокового контенту. Останні кілька років стерли межі між двома компаніями, оскільки TikTok використовує довші відео, а YouTube використовує коротші відео з Shorts.

Нагадаємо, ми писали, що TikTok був оштрафований на 345 мільйонів євро за порушення законів про конфіденційність, що стосуються обробки персональних даних дітей у Європейському Союзі.

Раніше ми писали, що Європейська комісія хоче, щоб такі технологічні компанії, як Google, Facebook і TikTok, почали позначати контент, створений штучним інтелектом (ШІ), не чекаючи набрання чинності закону про цифрові послуги. Ця вимога оголошена в рамках боротьби з дезінформацією в інтернеті.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters