USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

В РФ знають, що Україна має своїх інформаторів в оточенні Путіна, їх безуспішно шукають, - Буданов

Всі спроби Кремля знайти "крота" - марні
буданов

Кирило Буданов

Джерело: відкриті джерела

Оточення президента РФ Володимира Путіна знає, що біля нього є ті, хто співпрацює з українською розвідкою. Про це в інтерв'ю телеканалу bTV заявив голова ГУР Кирило Буданов.

Він заявив, що у розвідці не бояться оприлюднення цієї інформації.

"По-перше, вони вже розуміють, що у нас є свої джерела. Інформація завжди була зброєю — хай перевіряють, хай шукають", — зазначив Буданов.

Новини за темою: Буданов оцінив контрнаступ ЗСУ на фронті

За словами голови ГУР, всі спроби Кремля знайти "крота" не приносять результатів.

"Я можу вам навести такий приклад. Це було ще до війни — про те, як вони працюють і до чого це призводить. Можливо, це відповідь на ваше запитання. Був один випадок, коли з’ясувалося, що в одній команді стався витік, і це був не технічний витік, а щось інше. Що вони почали робити? Вони почали перевіряти абсолютно всіх, хто міг мати доступ, навіть до такої інформації, яка від них постійно випливає.

Почали перевіряти всіх, хто має близьких, контактів, родичів на території України. Як ви можете здогадатися, вони є майже у кожного. Лише за результатами цієї справи троє осіб були позбавлені волі, 31 особа була звільнена та етапована в інші місця. Ще великий відсоток людей потрапляв під певний прес", — зазначив він.

Новини за темою: Буданов розповів, як ГУР залучило нардепа Шевченка до переговорів з диктатором Лукашенком

В результаті, підкреслив Буданов, у Кремлі самі собі нашкодили.

"Вони самі знають, що ми маємо доступ до дуже конфіденційної інформації. Те, що ми знаходимо очевидні факти, змушує їх проводити внутрішні розслідування, і ці розслідування нічого не змінять", — додав він.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням