USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

В Індії через сильні зливи загинула щонайменше 41 людина

Рятувальники працюють над ліквідацією наслідків зсуву на дорогах
зливи в Індії_1
Джерело: CNN

На півночі Індії через сильні зливи, які спричинили повені та зсуви ґрунту, загинула щонайменше 41 людина, ще понад дві тисячі людей евакуювали. Про це пише CNN.

За словами головного міністра штату Хімачал-Прадеші Суквіндер Сінгх Сукху, у штаті загинула 31 людина. Наразі евакуювали дві тисячі осіб, для цього залучили шість вертольотів.

"Рятувальники працюють над ліквідацією наслідків зсуву на дорогах. Ще 10 людей загинуло у сусідньому Пенджабі, повідомив міністр доходів, відновлення і боротьби зі стихійними лихами Брам Шанкар Джимпа", - сказав міністр.

Індійський метеорологічний департамент прогнозує продовження злив як в Хімачал-Прадеші, так і в Пенджабі, але вони будуть слабшими.

Джерело: CNN

Зливи в світі

До речі, в травні Італія потерпала від сильних злив.

А в березні в Південно-Східному регіоні Туреччини з вечора вівторка, 14 березня, пройшли сильні зливи. Вони стали причиною сходження сильних селевих потоків у провінції Шанлиурфа, повідомляло Anadolu.

За офіційними даними, жертвами селевих потоків стали 13 людей. Селеві потоки затопили низку вулиць та проспектів адміністративного центру провінції. Крім того, сильний дощ також затопив відділення інтенсивної терапії в навчально-дослідницькій лікарні Шанлиурфа Ейюбіє, а пацієнтів перевели в іншу лікарню.

У лютому сильний дощ спричинив повені та зсуви, які забрали життя 36 людей у бразильському північному штаті Сан-Паулу. Кількість жертв може зрости. Про це повідомляло AP.

Міста Сан-Себастьян, Убатуба, Ільябела та Бертіога – одні з найбільш постраждалих і зараз перебувають у стані стихійного лиха, скасували свої карнавальні свята, оскільки рятувальні команди намагаються знайти серед завалів зниклих безвісти, поранених та мертвих.

Новини за темою: Зміни клімату можуть призвести до смертельних цунамі в Південному океані, – дослідження
Теги: Індія
Читайте також:
В Індії заарештували чотирьох людей, які заманювали чоловіків воювати на боці Росії в Україні В Індії заарештували чотирьох людей, які заманювали чоловіків воювати на боці Росії в Україні
Китай спробує зірвати цьогорічні вибори в США, Південній Кореї та Індії, використавши ШІ Китай спробує зірвати цьогорічні вибори в США, Південній Кореї та Індії, використавши ШІ
В Індії викрили мережу торгівлі людьми, яка заманювала чоловіків на війну проти України В Індії викрили мережу торгівлі людьми, яка заманювала чоловіків на війну проти України
Росія обманом залучає громадян Індії до участі у війні проти України Росія обманом залучає громадян Індії до участі у війні проти України