USD
НБУ
39.62
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.25
Втрати орків: 4 8 5 4 3 0 (+1400)
USD
НБУ
39.62
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.25

Уперше в історії: Три тенісистки з України вийшли в четверте коло турніру Грендслем

Раніше до цієї стадії на Australian Open не проходили навіть дві українки одночасно
теніс
Джерело: відкриті джерела

Уперше в історії у четверте коло турніру Грендслем вийшли три представниці України. Це – Даяна Ястремська, Еліна Світоліна та Марта Костюк. Це національний рекорд, передає "Суспільне спорт".

"Україна встановила національний рекорд за кількістю тенісисток у четвертому колі турніру серії Грендслем. Сталося це на першому тенісному мейджорі нового сезону – Australian Open-2024", – зазначають у виданні.

В основній сітці Australian Open-2024 стартували сім українських тенісисток, чотири з них – Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Марта Костюк і Даяна Ястремська – вийшли у третє коло турніру, побивши національний рекорд на цій стадії.

"Натомість до четвертого кола вперше в історії Australian Open пробились три українки – вилетіла лише Леся Цуренко, яка поступилась другій ракетці світу Аріні Сабалєнці. Костюк і Ястремська вперше подолали третій раунд у Мельбурні, Світоліна – учетверте", – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що до четвертого раунду турніру в Австралії раніше проходили лише дві українки – Альона Бондаренко та Еліна Світоліна. Але вони не робили це одночасно. Тож уперше в історії до четвертого кола пройшли одразу кілька українок – три.

Раніше ми повідомляли, що Україна встановила національний рекорд за кількістю тенісисток у третьому колі турнірів Грендслем. Два матчі на Australian Open-2024 успішно подолали чотири українки.

Читайте також:
В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот
Військова допомога від США незабаром прибуде в Україну, – Блінкен Військова допомога від США незабаром прибуде в Україну, – Блінкен
ЄС ухвалив план України для Ukraine Facility ЄС ухвалив план України для Ukraine Facility
Окупанти, схоже, хочуть створити на Харківщині буферну зону, а не просуватися вглиб, – ISW Окупанти, схоже, хочуть створити на Харківщині буферну зону, а не просуватися вглиб, – ISW