USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Українські тенісистки вперше в історії вчотирьох вийшли у друге коло Вімблдону-2023

Раніше національним рекордом для України було представництво трьох тенісисток у другому колі Вімблдону
українські тенісистки
Еліна Світоліна та Леся Цуренко
Джерело: відкриті джерела

Українські тенісистки встановили національний рекорд: у друге коло Вімблдону-2023 вийшли чотири українки. Про це повідомляє Суспільне.

В основній сітці Вімблдону цього року стартували п'ять українок:

Ангеліна Калініна,

Марта Костюк,

Леся Цуренко,

Еліна Світоліна,

Катерина Байндль.

Усі вони є представницями України у топ-100 світового заліку.

Спочатку до другого раунду вийшли Леся Цуренко та Еліна Світоліна. Обидві обіграли американок Клер Лю та Вінус Вільямс відповідно.

Пізніше до другого кола вийшли й Марта Костюк, яка здобула першу перемогу над тенісисткою із топ-10, та Ангеліна Калініна, яка обіграла дебютантку Грендслемів Джессіку Бузас Манейро.

А Катерина Байндль у 3 сетах програла фіналістці US Open та стала у підсумку єдиною серед українок, що не пройшли перший раунд.

Нагадаємо, українські тенісистки встановили національний рекорд у Франції. Спортсменки вперше зіграють 4 червня у четвертому раунді Відкритого чемпіонату країни з тенісу.

А українська тенісистка Дар'я Снігур здобула найбільшу перемогу у 2023 році. У 2-сетовому матчі вона вибила з турніру WTA у Ноттінгемі Беатріс Хаддад Майю з Бразилії. 

Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді