USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Україна потрапила в топ-20 за трафіком Pornhub: Які жанри найбільше цікавлять українців

Україна посіла 14-те місце в рейтингу за переглядом порнографії на Pornhub
Порно
Джерело: відкриті джерела

Україна увійшла до топ-20 країн світу з найвищим щоденним трафіком на сайті для дорослих Pornhub. Про це йдеться в щорічному аналізі Pornhub.

Українські споживачі вивели країну на 14-те місце за переглядом відео для дорослих. Перше місце традиційно дісталося США, друге – Філіппінам, третє – Франції.

Джерело: Pornhub

Що стосується більшості пошукових запитів, то для України найактуальнішими запитами на Pornhub торік були "лесбіянки", "мілфи", "аніме", "жорстко" і "українське порно".

Згідно з аналізом, найбільший стрибок показало слово "хентай" – 14% порівняно з 2022 роком, що зробило його другим за популярністю терміном у 2023 році.

Найпопулярнішою порнозіркою серед українців стала чешка Літтл Капріс.

При цьому українці проводили на сайті в середньому 10 хвилин 2 секунди. Серед наших користувачів зафіксовано гендерний паритет: 40% жінок і 60% чоловіків.

Нагадаємо, народні депутати України розробили законопроєкт про декриміналізацію порно. Що пропонується документом, читайте тут.

Проте нардеп Ярослав Железняк, який став автором цього законопроєкту, тоді зазначав, що цей документ не про рай для порноіндустрії, а про відстоювання прав людей. 

Читайте також:
Україна за рік піднялась на 18 позицій у світовому рейтингу свободи слова  Україна за рік піднялась на 18 позицій у світовому рейтингу свободи слова
У світовому рейтингу мільярдерів від Forbes залишилися пʼять українців. Коломойського в списках немає У світовому рейтингу мільярдерів від Forbes залишилися пʼять українців. Коломойського в списках немає
Global Firepower 2024: Про Global Firepower 2024: Про "другу армію світу" та умовний рейтинг
Україна втратила дві позиції в рейтингу найвпливовіших паспортів світу Україна втратила дві позиції в рейтингу найвпливовіших паспортів світу