USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У Львові встановили рекорд України – розгорнули найбільший державний прапор з побажаннями від військових та дітей

Довжина стяга становить 20 метрів
У Львові розгорнули найбільший державний прапор з побажаннями від військових та дітей
У Львові розгорнули найбільший державний прапор з побажаннями від військових та дітей
Джерело: відкриті джерела

У Львові розгорнули найбільший державний прапор України із побажаннями від військових та дітей, які збирали по всій Україні та лінії фронту. На українському стязі – 1300 підписів дітей та 148 автографів військових з понад 30 бригад ЗСУ. Про це повідомили у Львівській обласній раді.

Встановлення рекорду України приурочили до Дня Соборності України, проголошення 105-ї річниці Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Зафіксували рекорд представники Книги рекордів України.

За словами в.о. голови Львівської обласної ради Юрія Холода, за пів року двадцятиметровий прапор України об’їхав 20 українських міст, відвідав позиції понад 30 бригад ЗСУ та зібрав тисячі підписів військових, капеланів, медиків, волонтерів, благодійників, громадських діячів, зірок шоубізнесу, освітян і школярів.

У липні унікальне знамено підняли на Говерлу, а згодом у Верховній Раді України підпис на ньому поставив Головнокомандувач Збройних Сил України, генерал Валерій Залужний, додали у Львівській обласній раді.

"Знаково, що 33 роки тому, саме 21 січня 1991-го, українці створили найбільший "живий ланцюг". Уже 10 років наші захисники героїчно захищають нашу соборність, а від 24 лютого 2022 року лише єдність нашого народу є головною запорукою нашої стійкості та майбутньої перемоги. Дякуємо нашим воїнам та вірмо один в одного й надалі підтримуймо своїх ближніх і всіх, хто потребує нашої помочі. Разом ми сильні", – зауважив Юрій Холод.

Тепер прапор зберігатиметься у Львівському Будинку офіцерів.

Раніше ми повідомляли, що у Нью-Йорку розгорнули найбільший у світі прапор України.

Читайте також:
ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 "фсбешним" генералам
Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали