USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Додаток для військовозобов'язаних "Резерв+" з'явився в маркетплейсах і одразу зіткнувся з проблемами

Станом на день суботи, 150 тисяч громадян уже успішно авторизувалися в застосунку
Резерв+
Джерело: Міністерство оборони України

Сьогодні одразу після опівночі на мобільних маркетплейсах з'явився додаток "Резерв+", де військовозобов'язані можуть оновити дані для ТЦК.

Додаток "Резерв+" надає можливість оперативного оновлення даних і доступу до інформації в реєстрі "Оберіг". У Міноборони раніше запевняли, що для того щоб оновити дані, достатньо буде скористатися додатком, не відвідуючи ТЦК.

Застосунок із 18 травня став доступним для скачування на смартфонах через App Store і Google Play Market.

Станом на день суботи, 150 тисяч громадян уже успішно авторизувалися в застосунку Резерв+ і ще сотні тисяч запитів - у черзі, повідомили в Міноборони.

Новини за темою: Вилучення транспорту, нові умови для відстрочки та консульських послуг: Закон про мобілізацію набув чинності

Проблеми з роботою "Резерв+"

Одразу після появи застосунку у відкритому доступі громадяни почали скаржитися на те, що під час спроби авторизації програма видавала помилку.

А за кордоном, як пишуть у мережі, українці й зовсім не можуть завантажити "Резерв+".

У Міноборони відреагували на ситуацію наступним чином:

"Додаток захищений від DDOS-атак і спроб ворога його зламати, тому функція авторизації може працювати не у всіх одночасно. Технічна команда працює 24/7, виправляє всі помилки та реагує на зауваження", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, появу конкретно цього застосунку в Міноборони анонсували вчора. Ми розповідали, як він працюватиме і які функції там є. Деталі - за посиланням.

Читайте також:
Закон про мобілізацію підштовхнув зайняти людей активну позицію і почати шукати себе в українському війську, - речник Міноборони Закон про мобілізацію підштовхнув зайняти людей активну позицію і почати шукати себе в українському війську, - речник Міноборони
Перші сім увʼязнених жінок приєдналися до лав ЗСУ Перші сім увʼязнених жінок приєдналися до лав ЗСУ
Експосадовець Міноборони привласнив майже мільйон гривень з будівництва військового об'єкта Експосадовець Міноборони привласнив майже мільйон гривень з будівництва військового об'єкта
В Україні від мобілізації вже заброньовано 800 тис. людей В Україні від мобілізації вже заброньовано 800 тис. людей