USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Суд відкрив справу про банкрутство "Азовсталі"

Два дні тому у тому ж суді  було розпочато справу про банкрутство ще одного заводу групи "Метінвест" – "Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча"
Азовсталь
Джерело: DW
Господарський суд Запорізької області відкрив справу про банкрутство меткомбінату "Азовсталь". 

Провадження відкрите 21 грудня, і кредитори мають 30 днів з дня оприлюднення повідомлення про відкриття провадження, щоб подати заяви із вимогами до боржника.

Два дні тому у тому ж суді  було розпочато справу про банкрутство ще одного заводу групи "Метінвест" – "Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча". Обидва заводи розташовані в окупованому Маріуполі і сильно постраждали під час оборони міста. На "Азовсталі" до останнього ховалися люди, і відбивалися українські воїни. 

Ще у жовтні 16 підприємств групи "Метінвест" подали позови до ЄСПЛ проти Росії за ту шкоду, яка вона завдала підприємствам. 

Читайте також:
Пережив ампутацію на Пережив ампутацію на "Азовсталі" і потрапив у полон до окупантів: Важкий фронтовий шлях офіцера Нацгвардії
"У мене була мрія: вийти з полону та зустрітися з російським військовим, який в полоні...". Історія оборонця Маріуполя Дмитра Москви
"Якби мені врятували ногу, я б досі був в полоні", – морпіх про перші дні повномасштабного вторгнення в Маріуполі та російський полон
Люди, міцніші за сталь. Історія третя: 65 днів пекла в бункері на Люди, міцніші за сталь. Історія третя: 65 днів пекла в бункері на "Азовсталі"