USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

НЛО заважають тренуванням американських військових пілотів: Що кажуть в Білому домі

В планах уряду США "докопатися до суті" таємниці НЛО
НЛО в США
Фото: U.S. Department of Defense
Джерело: Daily Mail

Під час чергового спілкування з журналістами координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі заявив про те, що НЛО впливають на підготовку американських військових пілотів. Він також сказав, що питання, пов'язані з НЛО, які залишилися без відповіді, тепер слід розглядати як "законну проблему", пише Daily Mail.

На брифінгу в Білому домі Джон Кірбі, відповідаючи на запитання щодо повідомлень про появу НЛО, заявив про те, що військові пілоти під час своїх тренувальних польотів бачать у повітрі деякі явища і не завжди можуть зрозуміти, що це таке. У цьому випадку такі явища можуть вплинути на здатність пілотів удосконалювати свої навички.

Також він наголосив, що Пентагон серйозно ставиться до проблеми НЛО, але відмовився коментувати заяви деяких викривачів, зокрема колишнього співробітника Пентагона Девіда Груша. Заяви ексофіцера розвідки призвели до того, що на 26 липня заплановано відкриття слухання в Конгресі з цього приводу.

Спецвідділ Пентагону

За словами Кірбі, Пентагон хоче краще зрозуміти, що відбувається в повітряному просторі країни, де проходить навчання пілотів. Він нагадав про те, що для вивчення та аналізу всіх відомих фактів спостереження за НЛО було створено спеціальний відділ у Пентагоні.

Новини за темою: Інопланетяни чи китайці? Звідки прилітають НЛО до США

Цей відділ, нагадуємо, називається Управління з аналізу аномалій у всіх середовищах і в офіційних повідомленнях співробітники цієї організації використовують не термін "НЛО", а термін "непізнані повітряні або аномальні явища".

"Ми б не створили в Пентагоні організацію для аналізу повідомлень про ці явища, якби ми не ставилися до цього серйозно", – заявив Кірбі.

При цьому додав, що ні він, ні Білий дім, ні Пентагон не дійшли до якихось однозначних висновків щодо цих явищ, тобто щодо того, що вони собою являють насправді.

Раніше

На Google Maps знайшли таємничу порожнечу в Долині Смерті. Пустеля є одним із найсуворіших місць у світі. Люди помітили дивну область поруч з армійською базою, що викликало запеклі суперечки на форумі про теорії змови.

Читайте також:
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
США збільшать виробництво бомб для ураження підземних ядерних об'єктів, – Bloomberg США збільшать виробництво бомб для ураження підземних ядерних об'єктів, – Bloomberg
США підвищують мита на імпорт товарів з Китаю: Обмеження зачеплять й електромобілі США підвищують мита на імпорт товарів з Китаю: Обмеження зачеплять й електромобілі