USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Київщина отримала нового очільника поліції. Ним став Анатолій Щадило

Андрій Нєбитов, який до цього очолював поліцію області, відтепер буде на посаді заступника голови Національної поліції
Анатолій Щадило
Анатолій Щадило
Джерело: Нацполіція

На Київщині призначили керівника обласного управління поліції. Новим очільником ГУ Нацполіції на Київщині став генерал поліції третього рангу Анатолій Щадило.

"Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання і надалі розвиватиме поліцію Київщини, в тому числі відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності", – сказав голова Нацполіції Іван Вигівський.

Андрій Нєбитов, який до цього очолював поліцію області, відтепер буде на посаді заступника голови Національної поліції.

"Для мене чотири роки служби на чолі поліції Київської області дійшли свого завершення. Це неймовірний досвід і важливий етап мого життя", – написав Нєбитов. 

На посаді очільника поліції Київської області Нєбитов був з 17 липня 2019 року.

Що відомо про нового очільника поліції Київщини?

Анатолій Щадило вихідець із Хмельниччини. Він народився в Дунаєвецькому районі. Першу освіту здобув у Кам’янці-Подільському. Далі пішов працювати до міліції. Обіймав керівні посади.

До 2014 року був заступником начальника обласного управління міліції на Волині. Згодом став старшим інспектором тренінгового центру ГУНП у Київській області.

У 2016 році захистив кандидатську з юридичних наук. Наступного року став заступником начальника столичного управління МВС.

До цього часу Щадило очолював Головне управління Нацполіції в Дніпропетровській області. А раныше – керував управлінням Нацполу Хмельниччини.

Напередодні Кабінет міністрів України призначив тимчасового виконувача обов'язків голови Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ним став Андрій Даник, який до того очолював управління ДСНС на Черкащині.

Читайте також:
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі
У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А
Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька
Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков