USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Дубінський через депутатів Київоблради намагається "підім'яти під себе" медичну сферу на Київщині, – Колтунов

Ігор Колтунов
Депутат Київської обласної ради Ігор Колтунов в ефірі UWN
Джерело: UWN YouTube

Народний депутат Олександр Дубінський через депутатів Київоблради намагається "підім'яти під себе" медичну сферу у Київській області. Про це в ефірі UWN заявив депутат Київської обласної ради Ігор Колтунов, який раніше закликав президента Володимира Зеленського позбавити Дубінського громадянства України.

Колтунов розповів про ситуацію, яка склалась з "підлеглою" Дубінського – депутатом Київської обласної ради Марією Кисельовою. За його інформацією, Дубінській пролобіював призначення Кисельової на посаду виконуючого обов'язки голови Київської обласної лікарні №2.

"Сьогодні на сесії Київської обласної ради, на якій розглядалося саме питання цієї багатостраждальної лікарні... Ми сьогодні вислухали і проголосували за те, щоб допомогти цим людям медичного труда збільшити зарплату, тому що вони потерпають від проблем, а проблему треба вирішувати", – зазначив Колтунов. 

За його словами, цинізм ситуації в тому, що "нардеп Дубінський інфільтрував на керівну посаду в лікарні людину, яка виконує не волю народу, а волю Марії Кисельової". 

"Фокус в тому, що вони настільки думають, що ми забудемо про цю історію, що сьогодні Марія Кисельова не пропрацювавши, наскільки я розумію, й двох тижнів на посаді, взяла відпустку і сьогодні там займається цим поважний начмед. Коли вона у відпустці, звісно, її звільнити ніхто не може, вони хочуть перечекати інформаційну бурю саме для того, щоб згодом, коли ми з вами займемося іншими питаннями, скандалами і громадськість буде слідкувати за іншим, втомиться від цієї теми, пані Марія Кисельова принесе своєму куратору Олександру Дубінському те, що він просив її принести", – підсумував Колтунов. 

Початок історії

У кінці червня генеральний директор Київської обласної клінічної лікарні Ігор Кучма, який очолив медзаклад за конкурсом, минулого тижня вийшов з лікарняного та не зміг потрапити до кабінету.

Як виявилось, в медзакладі з’явився новий керівник, а саме депутат Київської обласної ради, помічник народного депутата Олександра Дубінського Марія Кисельова. Поки діючий керівник хворіє, на його посаду призначено іншу людину. Більш того, Кисельова вже встигла розширити штат та призначити своїх людей.

Читайте також:
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі
У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А
Російські генерали родом із України воюють проти своїх родичів та навіть неповнолітніх дітей Російські генерали родом із України воюють проти своїх родичів та навіть неповнолітніх дітей
Без електронних торгів: Одеська компанія будуватиме під Києвом військове кладовище за 1,4 мільйона гривень Без електронних торгів: Одеська компанія будуватиме під Києвом військове кладовище за 1,4 мільйона гривень