USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

БПлА й ракети атакували на Близькому Сході військові бази США, – ЗМІ

Про постраждалих не повідомляли
бази США на Близькому Сході_1
Бази США на Близькому Сході
Джерело: Reuters

Напередодні військові бази Сполучених Штатів Америки на Близькому Сході атакували. Безпілотники вдарили по базі США в Сирії Аль-Танф, а ракетний удар стався на іншій базі Сполучених Штатів в Сирії – Коноко, в Іраку США також перехопили три ударні безпілотники, інформує FoxNews.

За даними каналу, представник оборонного відомства Сполучених Штатів зазначив, що безпілотники були націлені на американську базу Аль-Танф, розташовану поблизу спільного кордону Сирії з Іраком та Йорданією.

"Ліванський телеканал Al Mayadeen, який підтримує Іран, повідомив 19 жовтня, що дві військові бази США в Сирії зазнали нападу. Окрім атаки безпілотника на базу Аль-Танф, телеканал Al Mayadeen TV заявив про ракетний удар по базі Коноко в сільській місцевості північного регіону Сирії Дейр-ез-Зор", – кажуть медійники.

Водночас в Іраку Сполучені Штати перехопили три ударні безпілотники, націлені на дві різні військові бази. Цю інформацію журналістам підтвердили двоє чиновників в оборонному відомстві США. Згодом Центральне командування Штатів також підтвердило напад.

"Два безпілотники націлилися на авіабазу Айн аль-Асад у Західному Іраку, де розташовані американські війська. Повідомляється про незначні поранення серед сил коаліції. Третій безпілотник націлився на базу на півночі Іраку. Про постраждалих не вказували", – йдеться в повідомленні.

Бази США на Близькому Сході
Джерело: Reuters

Раніше

Ізраїль отримав першу з початку нападу ХАМАСу партію бронетехніки від Сполучених Штатів Америки. Про це поінформувало Міністерство оборони Ізраїлю в соцмережі X.

"Міністерство оборони Ізраїлю нещодавно прийняло вантажний літак із США з першою партією бронетехніки, призначеної для використання Армією оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ)", – ідеться у повідомленні.

Подальші поставки техніки зі Сполучених Штатів включатимуть броньовані машини швидкої допомоги, вантажівки та інженерне обладнання.

Новини за темою: США запровадили санкції проти лідерів ХАМАСу та їхніх посередників: Хто у списку?
Читайте також:
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму
США збільшать виробництво бомб для ураження підземних ядерних об'єктів, – Bloomberg США збільшать виробництво бомб для ураження підземних ядерних об'єктів, – Bloomberg