USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Бій між Маском та Цукербергом таки відбудеться, – деталі

Усі виручені кошти від бою підуть на благодійність для ветеранів
Маск Цукерберг
Ілон Маск проти Марка Цукерберга
Джерело: відкриті джерела

Американський мільярдер і засновник Space X та Tesla Ілон Маск заявив, що бій, який він запропонував іншому американському мільярдеру, засновнику Meta Марку Цукербергу, транслюватиметься у прямому ефірі на платформі його Х (колишній Twitter). Про це повідомляє Reuters.

"Бій Цукерберг проти Маска транслюватиметься в прямому ефірі на X. Усі виручені кошти підуть на благодійність для ветеранів", – заявив Маск.

Причина конфлікту

Нагадаємо, вперше про бій між власниками найбільших соцмереж стало відомо наприкінці червня. Тоді Маск обурився виходом нового продукту Цукерберга – соціальної мережі Threads, яка по своєму функціоналу дуже нагадує Twitter.

Після цього засновник Space X викликав на двобій власника Meta. 

До того ж стало відомо, що Twitter погрожує Meta судовим позовом після гучного запуску напередодні нового конкурента Meta у Twitter – Threads.

Так, адвокат Twitter надіслав генеральному директору Meta Марку Цукербергу листа, в якому звинуватив компанію в крадіжці комерційної таємниці через наймання колишніх співробітників Twitter.

На цей час невідомо, де саме і коли відбудеться цей двобій.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту
Telegram відновив раніше заблоковані українські чат-боти, серед яких – бот ГУР МОУ Telegram відновив раніше заблоковані українські чат-боти, серед яких – бот ГУР МОУ