USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Зеленський змінив склад Ставки та РНБО

У Ставці більше не братиме участі Олексій Данілов, якого раніше було звільнено з посади секретаря РНБО
Нарада у Зеленського
Нарада у президента України Володимира Зеленського
Джерело: Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський змінив склад Ставки Верховного головнокомандувача та Ради національної безпеки та оборони України.

Одним указом Зеленський затвердив координатором Ставки Верховного головнокомандувача секретаря РНБО Олександра Литвиненка.

Також до складу Ставки увійшов Олег Іващенко, якого нещодавно було призначено головою Служби зовнішньої розвідки (СЗР) України. При цьому у Ставці більше не братиме участі Олексій Данілов, якого раніше було звільнено з посади секретаря РНБО.

До складу Ради нацбезпеки та оборони президент ввів голову СЗР Олега Іващенка. При цьому Олексія Данілова вивів зі складу РНБО, оскільки Литвиненко тепер новий секретар.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський погодив кандидатуру колишнього секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова на посаду посла України в Молдові. Новим головою Служби зовнішньої розвідки України став Олег Іващенко.

Цього ж дня Зеленський вирішив звільнити кількох заступників керівника Офісу президента України Андрія Єрмака. Згідно з документами, глава держави звільнив заступника керівника Офісу президента Андрія Смирнова; заступника керівника Офісу президента Олексія Дніпрова. При цьому на їхнє місце президент призначив Олену Ковальську; Ірину Мудру (сьогодні, 29 березня, її звільнили з посади заступника міністра юстиції України).

Читайте також:
Зеленський заявив, що для захисту критичної інфраструктури України нині потрібно мінімум сім систем ППО Зеленський заявив, що для захисту критичної інфраструктури України нині потрібно мінімум сім систем ППО
"Коли ми говоримо "Харків" - це, передусім, буде далекобійна зброя", - Зеленський
У Росії немає стільки сил, як на початку вторгнення, щоб повторити наступ на Київ, - Зеленський У Росії немає стільки сил, як на початку вторгнення, щоб повторити наступ на Київ, - Зеленський
Зеленський схвалив мобілізацію засуджених Зеленський схвалив мобілізацію засуджених