USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 3 6 9 0 (+1400)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

З Новим 2024 роком, Україно!

Бажаємо нашим читачам у новому році не втрачати оптимізму і цінувати кожен новий день
з новим роком
Джерело: UWN

2023-й був ніби спільний найдовший сон з величезною кількістю емоцій… біль, страх, лють, надія, сльози гордості і розчарування.

Рік, коли весь світ вчергове здригнувся від звірств росіян в Україні, коли ті безжально страчували українських військових. Та рік, коли увага кожного була прикута до церемонії коронації короля Чарльза.

Рік, коли в українських містах "зникали" таблички з російськими прізвищами. Та рік, коли в Києво-Печерській лаврі вперше за багато років молитва лунала українською.

Рік зруйнованої Каховської ГЕС і сотень загиблих мирних українців. Та рік, коли Україна вигравала суди у РФ й повертала своє.

Рік, коли непохитні українські військові контрнаступали на окупантів, а над звільненими українськими містами здіймався жовто-блакитний стяг.

Рік, в якому нам є ким пишатися, кого згадувати і заради чого жити.

Нині президент говорить, що ніхто не знає відповіді, чи закінчиться війна у 2024 році. А генерали прогнозують, що 2024 рік може бути важчим на фронті для України, аніж 2023-й.

Втім, якщо вірити астрологам, цей рік буде набагато легшим, ніж два попередні. І незважаючи на грізний вид Дракона, роки, яким він протегує, як правило, бувають щасливими

Редакція UWN бажає своїм читачам у новому році не втрачати оптимізму, цінувати кожен новий день та мати більше приводів для посмішок. Нехай у ваших домівках цілий рік буде затишок, любов і щастя. А за вечерею завжди збирається вся родина.

Миру всім нам та перемоги! А військовим, полоненим та зниклим безвісти – якнайшвидшого повернення до рідних... живими.

З Новим 2024 роком, незламний народе найсміливішої країни!

Читайте також:
Українці сильніші за війну і терор. Новорічне привітання президента Володимира Зеленського Українці сильніші за війну і терор. Новорічне привітання президента Володимира Зеленського
Синоптики розповіли, якою буде погода на Новий рік в Україні Синоптики розповіли, якою буде погода на Новий рік в Україні
До кінця січня в Києві працюватимуть 44 пункти прийому новорічних дерев. Де шукати? До кінця січня в Києві працюватимуть 44 пункти прийому новорічних дерев. Де шукати?
Комендантська година у новорічні свята не скасовується, поліція реагуватиме жорстко Комендантська година у новорічні свята не скасовується, поліція реагуватиме жорстко