USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Умєров розповів, скільки військових втратила РФ під час наступу на Авдіївку

Цифра оцінюється в тисячах
Рустем Умєров

Міністр оборони України Рустем Умєров

Джерело: відкриті джерела

Міністр оборони України Рустем Умєров провів телефонну розмову з главою Пентагону Ллойдом Остіном. Сторони обговорили низку питань, зокрема наступ окупантів на Авдіївському напрямку. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

За словами Умерова, втрати ворога в районі Авдіївки станом на цю хвилину - близько 4 тисяч солдатів.

Крім того, як пише пресслужба Пентагону, сторони також порушили питання майбутньої зустрічі у форматі "Рамштайн".

"Подальше постачання ATACMS дасть змогу ефективніше наносити вогневі ураження по військовій інфраструктурі та командних пунктах у глибокому тилу ворога на окупованих українських територіях", - пише пресслужба Міноборони.

Умеров подякував главі Пентагону за продовження ефективної співпраці та постачання нашій країні артилерійських боєприпасів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що з 10 по 20 жовтня під час інтенсивних боїв окупанти втратили понад 109 одиниць техніки під Авдіївкою.

Водночас аналітики Інституту вивчення війни вважають, що величезні втрати в техніці можуть підірвати наступальний потенціал окупантів.
Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням