USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Українські активісти створили 50-кілограмову книгу про злочини РФ в Україні. Фото

Таким чином намагаються привернути увагу ЄС до геноциду проти українців та примусової депортації дітей
 Перехожі розглядають книгу про злочини РФ_1
Перехожі розглядають книгу про злочини РФ
Джерело: Українська правда

Студенти Української академії лідерства (УАЛ) привезли до Європи 50-кілограмову книгу "Злочин без покарання". У ній розповідається про злочини російських окупантів в Україні. Про це передає "Українська правда".

За словами активістів, на створення книги їх надихнули події, пов'язані з ухвалою суду Гааги про арешт російського дитячого омбудсмена Марії Львової-Бєлової. Твір містить шість тисяч сторінок, які символізують кількість викрадених росіянами українських дітей.

"Ордер – це відносно невеликий документ, який не передає всієї ваги злочинів РФ проти людяності, умисних спроб стерти етнічну та національну ідентичність вивезених українських дітей. І з огляду на те, що ніхто так і не був затриманий, зараз це – злочин без покарання", – пояснили автори книги.

Ідея належить креативному агентству Bickerstaff.942. Через те, що частина матеріалів про викрадення дітей залишається засекреченою, завершити твір не вдалося – надалі він доповнюватиметься.

"Сучасна російська класика пишеться кров'ю – це злочин, який скоюється прямо зараз, і ця книга пишеться прямо зараз. Якою буде її кінцівка і чи з'явиться наприкінці логічна розв'язка, а злочинці отримають покарання – залежить від того, чи триватиме підтримка України, чи все ж таки світ "втомиться" і злочинцеві все зійде з рук", – додав креативний директор Bickerstaff.942 Ілля Ануфрієнко.

Керівник УАЛу Євгенія Матейчук зазначила, що таким чином активісти намагаються привернути увагу ЄС до геноциду проти українців та примусової депортації дітей.

Перехожі розглядають книгу про злочини РФ
Джерело: Українська правда

Читайте також:
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими "зубами дракона" на Харківщині
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров