USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Україна виборола золото на юніорському Гран-прі з фігурного катання

Перемога ознаменувалася ще й трьома особистими рекордами спортсменів
Ірина Підгайна та Артем Коваль
Ірина Підгайна та Артем Коваль (по центру)
Джерело: скріншот

Український дует Ірина Підгайна та Артем Коваль здобули золоті медалі у змаганнях у танцях на льоду на етапі юніорської серії Гран-прі з фігурного катання в Будапешті. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет.

Підопічні Галини Чурілової та Олени Онищенко вибороли золото з трьома особистими рекордами: у ритмічному і довільному танцях, а також за сумою двох днів – 149,42, випередивши на 3,14 бала срібних призерів американців Ялі Педерсен та Джеффрі Чена. 

"Для Ірини Підгайної, якій 24 вересня виповнюється 15, та 19-річного Артема Коваля це перша медаль в юніорській серії Гран-прі, а для України – вже друга на льоду Будапешта. Раніше срібними призерами у парному катанні стали Віолетта Сєрова та Іван Хобта", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що в ізраїльській Нетанії завершився юніорський чемпіонат світу-2023 з плавання, серед учасників сумарно розіграли 42 комплекти медалей. З двома золотими нагородами Україна розділила четверте місце підсумкового медального заліку ЧС-2023 з Данією і Боснією та Герцеговиною – обидві здобув 17-річний Олександр Желтяков, який тріумфально дебютував на турнірі.

Теги: спорт
Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді