USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Україна повернула з полону ще 60 військових, серед них є оборонці Маріуполя

Серед учасників обміну є поранені, які найближчим часом отримають необхідну допомогу
Обмін полоненими 6 грудня
Джерело: Telegram Андрія Єрмака

Україна сьогодні, 6 грудня, провела черговий обмін полоненими з Російською Федерацією. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак. 

За його словами, у рамках обміну до України повернулися 60 військовослужбовців - представники ЗСУ, Нацгвардії та Державної прикордонної служби.

"В День ЗСУ додому повертаються 60 воїнів збройних сил, нацгвардії, ДПСУ - 58 чоловіків та двоє жінок, 15 офіцерів і 45 рядових та сержантів", - написав він в Telegram. 

Єрмак додав, що серед учасників обміну - 34 оборонця Маріуполя, 14 з яких - захисники "Азовсталі". 

"Є ті, хто утримувався на російській території, і хто був в Оленівці. Є поранені, які отримають всю необхідну допомогу".

Нагадаємо, минулий обмін відбувся за п'ять днів до нинішнього, 1 грудня. Він пройшов у форматі "50 на 50". Тоді Україна, зокрема, також повернула оборонців Маріуполя, яких утримували в Оленівці. 

Читайте також:
Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії