USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Україна перемогла Бельгію в Золотій Євролізі з волейболу

У наступному матчі українська збірна зіграє з Північною Македонією 18 червня
чоловіча збірна
Джерело: Укрінформ

Чоловіча збірна України з волейболу обіграла Бельгію у п’ятому турі групового етапу Золотої Євроліги-2023. Про це інформує "Укрінформ".

Українські спортсмени впевнено виграли у трьох сетах – 25:21, 25:14 та 25:13.

"Вітчизняна команда здобула п’яту перемогу поспіль на груповому етапі турніру. Чоловіча збірна України достроково вийшла до Фіналу чотирьох Золотої Євроліги після перемоги над Хорватією у минулому турі", – йдеться у повідомленні.

Також у попередніх матчах Золотої Євроліги-2023 команда Угіса Крастіньша здобула перемоги над Північною Македонією, Хорватією та Бельгією.

У наступному матчі українська збірна зіграє з Північною Македонією 18 червня.

Здобутки чоловічої збірної України з волейболу

Чоловіча збірна України з волейболу – чоловіча волейбольна збірна, яка представляє Україну на міжнародних змаганнях з волейболу. Створена 1992 року після розпаду СРСР на базі збірної Української РСР з волейболу. Контроль і організацію здійснює Федерація волейболу України.

На чемпіонаті Європи-2019 збірна України вперше у своїй історії вийшла в плей-оф, де на стадії 1/8 фіналу переграла збірну Бельгії (3:2), а у чвертьфіналі поступилась збірній Сербії (2:3), яка в результаті потім виграли цей турнір.

В Євролізі-2021 збірна України дійшла до фіналу, де програла збірній Туреччини (1:3)

На чемпіонаті світу-2022 збірна України вперше у своїй історії дійшла до чвертьфіналу[1], де поступилась господарям турніру – збірній Словенії (1:3) на "Арені Стожиці" в Любляні.

Новини за темою: Україна здобула золото на ЧЄ-2023 з академічного веслування
Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді