USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

У центрі Єрусалима в натовп в'їхав автомобіль

За кермом був 39-річний палестинець, його застрелив один з очевидців
Теракт в Єрусалимі

Теракт у центрі Єрусалима, 24.04.2023

Джерело: Jerusalem post

Автівка в'їхала в натовп у центрі Єрусалима у понеділок, 24 квітня. Унаслідок цього постраждали п'ятеро людей. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Напад скоїли поряд із великим ринком Махане-Йегуда, де в понеділок особливо багатолюдно. За кермом сидів 39-річний палестинець, якого застрелив один з очевидців – цивільна особа. Раніше за ним не фіксували жодних правопорушень.

Серед постраждалих – 70-річний чоловік у тяжкому стані, 30-річна жінка у стані середнього ступеня тяжкості, а також 50-річний та двоє 25-річних чоловіків з легкими пораненнями.

Новини за темою: У мечеті Аль-Акса в Єрусалимі спалахнули сутички, палестинці відповіли ракетним обстрілом

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу назвав інцидент терактом. Однак правоохоронці заявили, що мотив водія все ще з'ясовують.

"Ці терористичні атаки здійснюють з розрахунком на те, аби викорінити нас звідси. Якби вони могли, то вбили б нас усіх", – сказав Нетаньягу.

Зазначимо, 24 квітня Ізраїль відзначає День пам'яті жертв терактів, а у вівторок, 25 квітня, у країні святкуватимуть День незалежності.

Читайте також:
Росія готує підривну діяльність у країнах Європи, можливі навіть теракти Росія готує підривну діяльність у країнах Європи, можливі навіть теракти
Росія готувала теракти в Києві до 9 травня: Хотіли підірвати гіпермаркети, сховавши бомби в товар Росія готувала теракти в Києві до 9 травня: Хотіли підірвати гіпермаркети, сховавши бомби в товар
Москва хоче звинуватити главу СБУ в організації теракту в Москва хоче звинуватити главу СБУ в організації теракту в "Крокусі"
Іран напередодні розстрілу людей у Іран напередодні розстрілу людей у "Крокусі" попереджав РФ про підготовку теракту, – Reuters