USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

У США від імені виборців Республіканської партії запустили масштабну кампанію на підтримку України

Кампанія стартуватиме на тлі занепокоєння щодо зменшення підтримки України в Республіканській партії
Підтримка України в США
Джерело: Defending Democracy Together

У Сполучених Штатах Америки неурядова організація Defending Democracy Together розпочала масштабну кампанію із закликом до республіканських сенаторів продовжувати підтримку України. Про це йдеться на сайті організації.

Там наголосили, що рекламна кампанія стартуватиме на тлі все більшого занепокоєння щодо зменшення підтримки України в Республіканській партії. Це стосується як Конгресу, так і передвиборчої кампанії 2024 року.

Деталі кампанії

Кампанія називається Republicans for Ukraine. Її вартість – два мільйони доларів. Вона передбачає трансляцію на відео зі зверненнями виборців Республіканської партії, що закликають членів Палати представників і Сенату США підтримати Україну.

У відео записані звернення понад 60 виборців Республіканської партії. Причому, за даними організації, більшість з них підтримують цю політсилу десятиліттями. 

Відеоролики транслюватимуться на кабельному й мережевому телебаченні та в YouTube до кінця року.

В організації зазначають, що головні зусилля будуть зосереджені на дебатах претендентів на номінацію на вибори президента, які відбудуться у Вісконсині 23 серпня.

Новини за темою: США виділили новий пакет військової допомоги Україні: Що у списку

"Забагато партійних лідерів, схоже, вважають, що немає ніякого покарання за те, що вони виступають проти української демократії та ролі Америки в підтримці боротьби за свободу", – прокоментував представник організації Гуннер Рамер.

Довідка

Defending Democracy Together – це "адвокаційна організація, створена консерваторами і республіканцями, які є прихильниками демократії протягом усього життя".

Читайте також:
Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими "зубами дракона" на Харківщині
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні