USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Син судді Аблова здався поліції: Його підозрюють у вбивстві кухонним ножем

Івану Аблову вже обрали запобіжний захід. Його підозрюють в умисному вбивстві, скоєному в новорічну ніч
Іван Аблов
Іван Аблов
Джерело: Слідство. Інфо

Син судді Окружного адміністративного суду міста Києва (ОАСК) Євгена Аблова Іван, якого правоохоронці нещодавно оголосили у розшук за підозрою у вбивстві, здався поліції. Сьогодні в Київському районному суді міста Одеси йому обрали запобіжний захід, передає "Слідство.Інфо".

Івана Аблова відправили під варту до 3 березня 2024 року без права внесення застави. Чоловіка підозрюють в умисному вбивстві, скоєному в новорічну ніч. Суддя Юлія Федулеєва погодила клопотання прокурора.

"За інформацією "Слідства.Інфо" від джерел, 27-річний Іван Аблов прийшов до відділу поліції. Він начебто не знав, що перебуває у розшуку", – йдеться у матеріалі. 

 Що відомо про справу?

Нагадаємо, на початку минулого тижня Івана Аблова оголосили в розшук за підозрою у вбивстві.

Тоді в МВС України зазначали, що Аблов-молодший зник 5 січня і востаннє його бачили в Білгород-Дністровському Одеської області.

Як повідомляє "Українська правда", досудове розслідування встановило, що в ніч на 1 січня Іван Аблов святкував Новий рік в дачному котеджі разом із компанією та вживав алкоголь. Під час святкування між ним та його знайомим періодично виникали суперечки та штовханина, пов'язані із взаємними образами та приниженням.

На ґрунті "раптово виниклих особистих неприязних відносин" Аблов вирішив вчинити умисне вбивство. Для цього він підбіг до кухонного острівця, де взяв кухонний ніж, та пішов до каміна на першому поверсі котеджу, де перебував його знайомий. 

Близько 04:35 він в стані алкогольного сп'яніння кухонним ножем завдав одного удару в грудну клітину свого знайомого. Від отриманих травм той помер на місці. Після цього Аблов зник з місця злочину. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що ВАКС заочно заарештував сина колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського – Ігоря. Йому інкримінують організацію зловживань на 13 млн гривень і організацію подальшої легалізації коштів.

Читайте також:
У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві
Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові
Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка
Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька