USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

"Шахтар" підтвердив зникнення свого футболіста

Якщо футболіст не повернеться найближчим часом – з ним розірвуть контракт
ФК Шахтар
Джерело: ФК "Шахтар"

Футбольний клуб "Шахтар" підтвердив, що його хавбек Олександр Роспутько зник у Бельгії після матчу з "Антверпеном". Про це інформує видання "UA-Футбол".

"Підтверджуємо факт неповернення Олександра Роспутька в Україну після матчу з "Антверпеном". Гравець отримав посадковий квиток, здав валізу і не з’явився на посадку в літак", – прокоментували у клубі.

Водночас у клубі не підтвердили чутки щодо того, що футболіст втік у Росію.

"Ми не можемо стверджувати, в якому напрямку зник гравець. У нас немає інформації. Клуб має сподівання, що гравець повернеться найближчим часом. Ми звернулись до нього з офіційним листом з вимогою впродовж п'яти днів повернутися в команду", – йдеться у повідомленні.

У "Шахтарі" наголосили: якщо Роспутько не повернеться протягом цього часу – контракт з ним буде розірвано з його вини. Клуб залишатиме за собою право вимагати з гравця фінансову компенсацію.

Також у клубі стверджують, що ніяких передумов до такого вчинку з боку футболіста не було. Якби були – була б інша поведінка самого клубу.

"Якби передумови були – гравець би залишився в Україні і не поїхав би на матч юнацької Ліги чемпіонів. Зараз він не виходить на зв'язок. Ми будемо діяти виключно в рамках діючого законодавства. Гравець має нести відповідальність як працівник клубу і як громадянин України, який порушив умови контрактних відносин і положення правил перетину кордону, якщо він в установлений час не повернеться до країни", – зазначили у "Шахтарі".

Футболіст Олександр Роспутько
Джерело: ФК "Шахтар"

Нагадаємо, ми писали, що Роспутько зник після матчу Юнацької ліги УЄФА між "Антверпеном" та донецьким "Шахтарем" на початку жовтня.

Вже після того як літак злетів з українською командою, з'ясувалося, що на борту відсутній 19-річний хавбек. Пошуки в аеропорту не принесли ніяких результатів, вдалося знайти лише його форму, яка була акуратно складена. 

Роспутько видалив усі свої записи в соцмережах і не відповідає на телефонні дзвінки. 

Читайте також:
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди