USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Путін помилував людожера та ритуального убивцю за участь у війні проти України

Володимир Путін помилував раніше засуджених Дениса Горіна і Миколу Оголобяка
Росія

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Російський диктатор Володимир Путін помилував сахалінського людожера Дениса Горіна і засудженого за ритуальні вбивства Миколу Оголобяка за участь у війні з Україною. Про це пишуть російські видання Російська служба ВВС News і Радіо Свобода (ru).

Що відомо про Горіна?

Денис Горін
Джерело: відкриті джерела

Повідомляється, що вперше Горіна засудили у 2003 році за вбивство та знущання над тілом убитого. Тоді йому присудили 10 років суворого режиму, однак за зразкову поведінку він вийшов із колонії у 2010 році.

Згодом, у червні 2011 року брати Денис та Євген Горіни жорстоко побили людину. Поки потерпілий був непритомний, Євген Горін добив його ножем. У січні 2012 року брати Горіни вбили ще одну людину.

Вбивство, скоєне у 2010 році, розкрили влітку 2012 року. За версією слідства, Горін спочатку вбив людину, а потім зрізав із ніг трупа м'ясо, промив, поклав у холодильник і пізніше з'їв.

Востаннє вбивцю засудили до 22 років виправної колонії особливого режиму.

Додається, що місяць тому на сторінці Горіна в соцмережі з'явилося нове фото, вже у військовій формі із Z-символікою на рукаві.

Як розповів журналістам його сусід Дмитро, зараз Горін лікується після поранення у шпиталі Южно-Сахалінська.

"Вважай, на волі, помилуваний, пів строку як із куща. Але, думаю, ненадовго він на волі. Рідні його жертв усе пам'ятають", – зазначив він.

Ще одне "помилування"

Також росЗМІ повідомляють, що нещодавно за участь у війні в Україні помилували і 33-річного Миколу Оголобяка. Його у 2010 році засудили до 20 років колонії за ритуальні вбивства чотирьох підлітків.

Микола Оголобяк
Джерело: відкриті джерела

Батько Оголобяка сказав, що той повернувся з війни до Ярославля на початку листопада.

"Він служив там пів року у "Шторм Z". Він після поранення – інвалід. Він ходить, але поранення було тяжке. Поки що ніким не працює, відновлюється. На "СВО" його навряд чи знову візьмуть", – уточнив він.

Російські ЗМІ пишуть, що Оголобяк був членом секти сатаністів. Спершу вони вбивали собак і кішок, а у 2008 році вбили і розчленували чотирьох підлітків, серед яких було троє дівчат і юнак.

Деякі внутрішні органи вбитих засмажили та з'їли. Слідство дійшло висновку, що вбивства були ритуальними.

Більшості сектантів на той час не було 18 років, вони отримали до 10 років колонії. Оголобяка, який на момент убивства був повнолітнім, тоді засудили до 20 років.

Раніше ми писали, що засудженого у справі про вбивство російської журналістки "Нової газети" Анни Політковської колишнього оперуповноваженого УБОЗу Сергія Хаджикурбанова помилували і він поїхав воювати в Україну. 

Читайте також:
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими "зубами дракона" на Харківщині
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров